Return digitaal

Return 9, juni 2009

 

 Er is weer veel gebeurd de afgelopen tijd en er staat nog veel te gebeuren, dus we gaan maar snel van start.

De zaterdag- en zondagcompetitie is ten einde. Zie het verslag van de zaterdagcompetitie. Er is nu dus op zaterdag en zondag weer volop ruimte voor de recreatiespelers.

Op woensdag 10 juni vanaf 15:30 zal Sjeng Schalken op ons tennispark een clinic houden voor jong en oud. Aan einde van de clinic zal Sjeng een demopartij spelen. Inschrijven kan nog tot 3 juni. Inschrijfformulier hangt op white board in de gang van clubhuis. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Ook verder is er voor de jeugd de komende tijd van alles te doen.
Op zondag 14 juni vanaf 13:00 tot 16:00 het jaarlijks David en Goliath toernooi gehouden worden. Inschrijven kan op ons tennispark en de inschrijving loopt tot en met 8 juni. Wees er snel bij want vol is vol.
De jeugdclubkampioenschappen staan ook weer voor de deur. Vanaf 22 juni gaat dit toernooi lopen. Het finale weekeinde is 4-5 juli. Inschrijven kan via toernooi.nl. Inschrijving sluit op 15 juni.
Wie nog even wil nagenieten van het luilaktoernooi: de foto's staan op de site.

Ook de volwassenen komen aan hun trekken. Maandag 15 juni 2009 is het weer LADIES DAY ! Op zaterdagavond 20 juni 2009 organiseert de EVCO weer het gezellige ZOMER toernooi. Nieuw dit jaar is een 50+ toernooi op dinsdagochtend 1 september 2009. Inschrijven voor dit alles via het vertrouwde EVCO-inschrijfformulier
Het EVCO-openingstoernooi was als vanouds weer gezellig. Zie het verslag.
De zondagavondladder is van start gegaan met veertien dubbels. De eerste vier rondes zijn gespeeld en het loopt gesmeerd.

Vorig jaar bracht de Open Leidse ons weer veel spectaculair tennis, een Wimbledon kampioene, twee feestavonden en een onvoorstelbare hoeveelheid regen in het finale weekend...! De afgelopen jaren deden huidige toppers als Arantxa Rus, Robin Haase en Jesse Huta Galung aan ons toernooi mee. Ook zo benieuwd wat de Open Leidse kampioenschappen (zaterdag 11 tot en met zondag 19 juli) van 2009 in petto hebben? Kom dan genieten van een week vol toptennis en spot de kampioenen van de toekomst!
Het belooft weer een mooie tennisweek te worden, dus schrijf je nu snel in op toernooi.nl.

K
ijk voor meer informatie op tcroomburg.nl !

Tot slot zijn er natuurlijk de gebruikelijke bestuursmededelingen. Zo hebben we een nieuwe penningmeester: Wim Hendriks. Verder berichten over de aanschaf van een defibrillator, de openingstijden van het clubhuis in de zomervakantie, richtlijnen voor het afschrijven van banen enz. Altijd goed om even door te nemen.

 

 

 

 

   

 

 

« Terug