Return digitaal

Return nr 4, sept 2007

In deze 4e digitale Return worden de september-activiteiten op een rij gezet. De banen worden niet altijd zo druk meer bespeeld als voor de zomervakantie. Maar door de stortvloed aan evenementen, zoals de clubkampioenschappen, ladderwedstrijden en de najaarscompetitie voor de jeugd, zal het nog een levendig naseizoen worden.
Op de homepage van onze website http://www.tcroomburg.nl leest u het actuele nieuws.

  • BESTUURSMEDEDELINGEN:

SPUITEN

Op verzoek van diverse leden worden de banen vanaf heden om 12.00 uur gespoten (ipv 11.30 uur). Voordat het spuiten begint dient u de banen te slepen en wij willen u er ook nog een keer op wijzen dat als het spuiten op baan 1 begint, de rest van de banen automatisch volgt.

MAILADRES

Heeft u uw mailadres nog niet opgegeven, is het gewijzigd of gaat u het wijzigen, wilt u dit dan alstublieft doorgeven aan: ledenadministratie@tcroomburg.nl

  • CLUBKAMPIOENSCHAPPEN:

Nog tot dinsdag 4 september 24.00 uur kunt u zich inschrijven voor de clubkampioenschappen. Deze spelen zich af van zaterdag 8 tot en met zondag 23 september. Misschien wordt het record aantal deelnemers van vorig jaar weer overtroffen? U kunt op uw eigen niveau meedoen. Inschrijven gaat via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=16512  

  • EVENEMENTEN:

 


return4Onze actieve evenementencommissie (de EVCO) organiseert voor de senioren in het weekend van 7 en 8 september respectievelijk een lady's evening en een men's evening. Nog wat later in het seizoen (zondag 30 september) vindt het Koppel- of Partnertoernooi plaats. Als traditionele afsluiting vindt op zondag 14 oktober het populaire Mosseltoernooi plaats. Wacht niet te lang met inschrijven. Dat kan in het clubhuis waar formulieren liggen en natuurlijk op de website.

 

Uit de verslagen van eerdere evenementen (zie bij ...evenementen \ nieuws) blijkt de toegenomen belangstelling van de leden: 
1 april 2007  het openingstoernooi, nee geen grap! We verwachtten 40 deelnemers.Het werden er meer dan 72. Een record! Nog even het bestuur overreden en dan alle banen gereserveerd voor het
OPENINGSTOERNOOI
7 juli 2007 Open zomertoernooi Het was even flink werven, hè Maartje.., maar dán heb je ook maar liefst 50 enthousiaste ‘zomergasten’ die er flink op los tennissen. Een clubhuis vol strandballen, een rubberboot en Hennie als zonnetje achter de bar dus de zomerse sfeer zat er al gauw in.

  • BERICHTEN VAN DE JEUGDCOMMISSIE:

Nadat de 28 deelnemers aan het tenniskamp vrijdag voor een weekend sportplezier vertrokken zijn naar Cadzand volgen er nog een hele reeks activiteiten voor de jeugd in het najaars-seizoen. De indeling van de najaarscompetitie tref je aan op de jeugdpagina. Zondag 9 september, vanaf 13.00 uur is er een clinic waar ieder jeugdlid aan mee kan doen. Op het prikbord in het clubhuis hangt een lijst om je op te geven. Dat geldt ook voor het mini-tennistoernooi op woensdagmiddag 12 september. In oktober zal er weer een Leitensa uitwisseling plaats vinden. Onze jeugd neemt het dan op tegen andere Leidse tennisverenigingen. Informatie hierover volgt nog.

  • NIEUWE LADDERRONDE:

In de periode zondagavond 9 september tot 7 oktober zal op de zondagavonden een tweede ronde laddercompetitie worden gespeeld in de heren- en dames enkel en de mixed. In de eerste ronde is met veel plezier gespeeld. Deelnemers spelen 2 wedstrijdjes van een uur in deze periode, wanneer het hun uitkomt. Als u snel bent kunt u zich nog opgeven op de website of door een telefoontje (071 5130123) aan Michel de Bakker. Inschrijving sluit op zondag 2 september. Vanaf 3 september hangt de poule-indeling in het clubhuis.

  • De volgende Nieuwsbrief verschijnt rond 3 oktober

  

« Terug