Return digitaal

Return 1, maart 2007

Return gaat digitaal

Een dezer dagen valt de laatste papieren Return op uw deurmat. Daarin kunt u lezen dat het clubblad vanaf nu ‘digitaal gaat’. Voortaan geen papieren Return meer, maar zes keer per jaar een digitale Return in uw mailbox. Deze eerste Return van 2007 hebben we in twee versies gemaakt: een papieren en een digitale. Zo kunt u zien hoe het nieuws van uw oude vertrouwde Return in de digitale Return is verwerkt.

Interview met Menno Bisschops

De website van Roomburg is sterk verbeterd. Dit is mede de verdienste van Menno Bisschops. In dit interview vragen we hem of hj nog hij nog tips hoe we verder met de site om moeten gaan?

Openingstoernooi 2007

De Evco organiseert op 1 april 2007 om 13.30 uur een gezellig mix dubbel toernooi voor senioren, met aansluitend een borrel en een lekkere maaltijd (saté met frites) voor de liefhebbers. Toernooi en borrel zijn gratis. De kosten voor de maaltijd zijn € 5,- per persoon.

Laddercompetitie

Vanaf zondag 15 april zullen er 's avonds ladderwedstrijden zijn heren enkel, dames enkel en een mixed-dubbel. Indeling vindt plaats op basis van de speelsterkte op de KNLTB-pas. Voor meer informatie klik hier. Opgeven kan hier.

Bestuursmededelingen

Pasjes kunnen worden afgehaald op vrijdag 30 maart tussen 19.00 en 21.00 uur en op zaterdag 31 maart tussen 14.00 en 16.30 uur. Voor nieuwe leden is er een kennismakingsmiddag op zaterdag 31 maart om 13.00 uur. Deze en meer bestuursmededelingen ....

Notulen algemene ledenvergadering

Op 12 december 2006 vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Voor een verslag van de vergadering klik hier.

Wat gebeurde er in 2006?

Pim Daalhuisen zette enkele belangrijke punten uit het jaarverslag van 2006 op een rijtje.

Competitie senioren seizoen 2007

De indeling van de competitieteams en de competitiedata zijn bekend.

Rackettrekken 2007

Het rackettrekken begint op woensdag 4 april om 19.00 uur. Alle senior-leden zijn welkom. Wie wil optreden als gastheer of gastvrouw? Aanmelding graag bij de bar.

Dekker-toernooi 2007

Op zondag 4 februari vond het traditionele Dekker-toernooi plaats. Het was de laatste keer dat Gerard en Dauphine Slokker dit toernooi organiseerden. Na vele jaren lidmaatschap van de evco en de organisatie van vele toernooien dragen zij het vaandel over. Uiteraard werden zij in de bloemetjes gezet. Klik voor een verslag hier.

Van de jeugdcommissie

Informatie voor de jeugd over de jeugdcompetitie, de laddercompetitie, de selectiejeugd, het jeugdbestuur en de activiteiten voor de jeugd van Roomburg vind je op de jeugdpagina.

Vrienden van Roomburg

Wordt u ook ‘Vriend van Roomburg’?

Agenda

Alle belangrijke data van het komende seizoen op een rijtje, zowel voor de senioren als voor de junioren. Schrijf ze in de agenda!


 

« Terug