Return digitaal

Return 25, augustus 2014

 

 LogoIntersport
is het

Beste Roomburgers, bij dezen praten we jullie bij over de laatste nieuwtjes rond onze tennisactiviteiten en andere zaken van belang voor de leden.

De clubkampioenschappen zijn inmiddels al een paar dagen bezig en soms zijn de finalisten al bekend. Komend weekend worden de finales gespeeld. Je hebt dus nog zes dagen de tijd om naar leuk tennis en hopelijk spetterende finales te komen kijken. 6 September bovendien feestavond. Veel lof voor de wedstrijdleiding die er weer voor zorgt dat alles voorspoedig verloopt: niet alleen het plannen van de tientallen wedstrijden maar ook het flexibel opnieuw plannen op regendagen en het voortdurend ervoor zorgen dat alle spelers aanwezig zijn en hun wedstrijden op tijd beginnen. Zie je dus deze mensen rondlopen met de telefoon aan het oor, dan zijn ze meestal niet gezellig privé bezig maar drukdoende voor de 'zaak'.

Van 18 t/m 24 augustus deden meer dan 120 kinderen mee aan ons eigen Impact Open Jeugdtoernooi. Het was een enerverende week met heel wisselend weer. De plensbuien en de zon wisselden elkaar af .Dankzij af en toe kunst- en vliegwerk van de wedstrijdleiding, de nodige humor, flexibele ouders en altijd enthousiaste kinderen hebben we toch weer een heel mooi toernooi gehad.

Het Mosseltoernooi dit jaar op zondag 12 oktober. Aanmelden via de Roomburg-site. Start op 12 oktober  om 12.30 uur (melden en betalen, € 10,- incl. mosselen). Om 13.00 u. zijn de eerste wedstrijden. Het, volgens sommigen, leukste toernooi van het jaar laat je in ieder geval drie wedstijden spelen met steeds een andere partner. Na de wedstrijden is het gezamenlijk MOSSELEN eten !!!!!!!!!! (en voor wie ze niet lust, is er ook iets anders te bestellen). Ook dit jaar is DICK RAAT!! weer van de partij, hij gaat het eten weer gezellig omlijsten en na het eten kunnen de voetjes van de vloer en gaan de tafels aan de kant! Veel mooie prijzen zijn in de loterij te winnen! De inschrijving is nu open en vol=vol…..! Graag tot ziens op 12 oktober

Clubhuis/park dicht Vanaf 1 oktober kun je wel tennissen, maar is het clubhuis van 12.00-18.00 uur gesloten (tenzij er competitie of toernooi is).
Op 2 oktober is de hele tennisbaan gesloten vanaf 17.00 uur. Op 3 oktober kun je wel de hele dag tennissen maar is het clubhuis dicht.
Hopelijk krijgen wij nog veel dagen met mooi weer om lekker te kunnen tennissen.

Bestuursmededelingen 
In de loop van het seizoen zijn diverse commissies aangevuld met nieuwe leden, die allemaal gelijk aan de slag zijn gegaan, het bestuur heet jullie hartelijk welkom. Fijn dat jullie je (weer) gaan inzetten voor onze club, veel succes!
Webcam Er zijn soms vragen van leden die de webcam niet kunnen vinden of geen beeld krijgen. Daarom een korte uitleg. Ga naar de website. Rechtsboven vind je “webcam” staan met daaronder 'klik hier'. Als je dat doet, krijg je na een paar seconden de banen te zien. Lukt dit niet op je computer of laptop dan ligt dat waarschijnlijk aan je browser, Chrome of Firefox lijken het altijd goed te doen. Op telefoon of tablet lukt het vaak ook niet. Je kunt het ook zo proberen: op de homepage naar 'algemeen' en dan naar 'clubhuis' en 'webcam'. Klik niet op het woord webcam links in beeld, gewoon even wachten. Inloggen onnodig!
TC Roomburg alweer in het Leidsch Dagblad (21 augustus 2014). Nog even, beste leden, en we krijgen meer aandacht in de pers dan bij de Open Leidse Kampioenschappen op Roomburg. Eind juli meldden we al op de site over een mogelijke verhuizing, waarbij de gemeente, korfbalvereniging Trigon, de hockeyvereniging en wij, de tennisvereniging betrokken zijn. Het zijn alleen nog maar ideeën!. Het is mooi dat de Gemeente bereid is een en ander te onderzoeken en wij en jullie zijn ook heel benieuwd wat het onderzoek oplevert. Is er een extra hockeyveld te realiseren, is het financieel haalbaar, zit er een nieuwe sporthal in voor de korfbalverenigingen, maar het allerbelangrijkste voor ons blijft toch: in hoeverre wordt TC Roomburg er beter van? We wachten dus rustig de uitkomsten van het onderzoek af. Als er iets te melden valt, zullen wij dat uiteraard meteen doen.
Ho
ckeyballen Met de hockeyclub hebben wij afgesproken dat zij het oefenen van doelschieten niet meer naar onze kant zullen doen. Helaas gebeurt het nog wel. Spreek de hockeyers hierop aan en geef de hockeyballen niet terug maar af in ons clubhuis, liefst gemarkeerd met een datum. Elke bal is een incident!!  Er zijn ook weer gesprekken met de Gemeente en er komt een schriftelijke mededeling bij het veld te hangen. Incidenten mag u natuurlijk altijd bij het bestuur melden. Helaas is het bij wedstrijden niet mogelijk om het doel te verplaatsen. Wij hopen dat er snel een oplossing voor gevonden wordt, wij zitten er bovenop.
Agenda 
Zaterdagavond 27 september organiseert Impact een dubbeltoernooi.
Intussen is de Najaarscompetitie half september weer van start gegaan, de Ladder wordt nog op twee zondagen  gespeeld, nl. op 28 september en 5 oktober. 
Masters De Buijze Pers Masters worden dit jaar weer op ons park gespeeld (dit rouleert tussen Unicum, Merenwijk en Roomburg) en wel van 14 t/m 21 september. Op de eerste zondag en het finaleweekend wordt er uiteraard overdag gespeeld, doordeweeks beginnen de wedstrijden pas om ongeveer 17.00 uur, ’s Avonds zijn er zes à acht banen nodig, dus helaas niet veel of geen vrije speelruimte voor ons. 
De
 vorige nieuwsbrief meldde dat we bij Unicum of Merenwijk zouden kunnen spelen, dit is nog niet zeker. Houd voor de laatste informatie de site in de gaten. Telefonisch informeren kan ook.

 

 

 

 

 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

« Terug