Return digitaal

Return 24, juni 2014

 

 LogoIntersport

De Return-redactie is flink uitgebreid met Jos Folgerts, Erik Habold en Jojanneke Weijermars. Met Noortje Kaart en Milou van der Kade (de laatste tot 1 januari 2015) vormen zij nu de redactie, terwijl Klaas-Jan Doeven vanuit het bestuur hand- en spandiensten verleent. Jos zal zich vooral gaan bezig houden met de website, Jojanneke met Facebook. Erik en Milou nemen de digitale Return voor hun rekening. Alle redactieleden zullen verder betrokken zijn bij de papieren Return, die in maart verschijnt. Daarbij is Noortje de constante factor.

De naam viel al: Facebook. Daaraan wil de redactie meer aandacht gaan besteden. Een tennisfoto die iedereen moet zien? Een berichtje dat je met de hele club wilt delen? Tip de Return-redactie op clubblad@tcroomburg.nl, dan plaatsen wij het op de Facebookpagina van de club. Vergeet T.C. Roomburg niet te liken op http://www.facebook.com/tcroomburg. Zo vind je alle berichten automatisch op je tijdlijn!

Roomburg beschikt nu over een webcam! Op de site kun je zien of de banen bespeelbaar zijn. (De beelden zijn bewust wat schokkerig)

De voorjaarscompetitie is weer ten einde; 33 teams hebben meegedaan en maar liefst acht daarvan zijn kampioen geworden! Welke dat zijn, is te zien op de site van de technische commissie. De TC wenst iedereen veel succes bij de komende toernooien en de najaarscompetitie.

Voor de jeugd worden van woensdag 25 juni tot en met zondag 6 juli de jeugdclubkampioenschappen gehouden. Inschrijven via toernooi.nl. Van maandag 18 tot en met zondag 24 augustus is er weer het Roomburg Impact Open Jeugdtoernooi. Ook hiervoor inschrijven via toernooi.nl. Op de Roomburg-site kun je zien wat er verder nog op het programma staat dit jaar: tenniskamp, clinic, najaarscompetitie, Leitensa; het is te veel om op te noemen.

De clubkampioenschappen voor de senioren zijn van vrijdag 29 augustus tot en met zondag 7 september 2014. Ook hiervoor is de inschrijving geopend op toernooi.nl. In het reglement staat welke junioren hieraan mogen meedoen en welke regels gelden voor het toernooi.
Overigens is er dringend behoefte aan leden voor de commissie die deze kampioenschappen organiseert. Gezellige bezigheid, dus meld je aan!


 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

De zondagavondladder is weer een groot succes. Er zijn maar liefst 72 deelnemers. De eerste ronde is achter de rug en de poules zijn opnieuw ingedeeld. Ronde twee wordt gehouden op 22 en 29 juni. De derde ronde is op 28 september en 5 oktober. De uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl.

De EVCO kijkt terug op een geslaagd partnertoernooi. Op 21 juni is er weer eens een echte Ladies Night. Tot slot dit jaar op 12 oktober het traditionele mosseltoernooi. Zet de datum vast in de agenda.

In week 29 zijn natuurlijk weer de Open Leidse Kampioenschappen. Dit is van 12 tot en met 20 juli. Leuk om mee te doen, maar vooral ook om te komen kijken. Ook hier geldt: inschrijven via toernooi.nl.
Dit jaar de 59e editie van de OLK; dat wil zeggen dat volgende jaar de 60e OLK zal zijn!

Natuurlijk zijn er weer bestuursmededelingen. Van 21 juli tot en met 31 augustus zal het clubhuis ’s middags gesloten zijn van 12.00-18.00 uur (tenzij er toernooien zijn). Er kan natuurlijk wel getennist worden. Met uw pasje kunt u de voordeur openen en gebruik maken van de kleedkamers en toiletten.
Verder worden van 14 tot en met 21 september de MASTERS op Roomburg gespeeld. Dit betekent minder speelruimte op Roomburg, maar volgens afspraak mag u dan tennissen bij de Merenwijk of Unicum. Dat is ook wel eens leuk. Nadere informatie over baanbeslag enz. volgt nog op de site. De organisatie van de Masters is nog op zoek naar iemand die contactpersoon wil zijn bij Roomburg voor de Masters.
Klik hier voor de volledige bestuursmededelingen.

En last but not least: volgend jaar bestaat Roomburg 60 JAAR. Het bestuur zoekt enthousiaste leden om een jubileumcommissie te vormen. Dat moet toch wel lukken.

De redactie wenst een ieder een goede voortzetting van het seizoen met veel mooi weer om lekker te kunnen tennissen.

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

« Terug