Return digitaal

Return 7, juni 2008

De competitie is ten einde. Voor sommigen een verademing: eindelijk weer spelen in het weekeinde. Als wij het goed hebben geteld op knltb.nl, zijn er maar liefst zes Roomburg-teams kampioen geworden. In de landelijke competitie promoveert heren 1 van de 2e naar de 1e klasse. Ook het gemengde senioren-team Roomburg 3 werd kampioen en promoveert van de 7e naar de 6e klasse. Op districtsniveau won heren 1 op zaterdag in de 3e klasse en bij de recreatiecompetitie won dames 1 in de 1e klasse.  Dan nog twee kampioenen bij de jeugdteams: bij de jongens t/m 10 op de woensdag won Roomburg 1. En ook bij de jongens t/m 12 op de zaterdagochtend won Roomburg 1. Alle kampioenen: gefeliciteerd!

De meesten van u zullen het al gemerkt hebben: het nieuwe afhangsysteem is in bedrijf. Het was even wennen in het begin. Hennie had er zijn handen vol aan om de files weg te werken. Maar gelukkig raakt iedereen zo langzamerhand gewend aan het systeem. Voor wie dat nog niet is: de gebruiksaanwijzing hangt erboven.

Per 1 juli a.s. geldt ook voor ons clubhuis een rookverbod.

Er is een nieuw bestuurslid. Uiteraard moet de benoeming nog plaatsvinden door de Algemene Ledenvergadering, maar in afwachting daarvan is Gerrit Nieuwenhuis aan het werk gegaan. Hij is binnen het bestuur verantwoordelijk voor Evco, Clubblad en Onderhoud.

Deze en andere berichten vindt u uiteraard weer bij de bestuursmededelingen.

Van 23 juni tot en met 6 juli zijn de jeugdclubkampioenschappen. Er wordt dan weer hard gestreden om de hoogste eer binnen de vereniging. Kom eens kijken, want er zijn leuke wedstrijden te zien. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de Open Leidse Kampioenschappen. Die zijn van 12 tot en met 20 juli. Inschrijven voor de OLK kan nog tot en met 29 juni via www.toernooi.nl. En voor wie niet meedoet: er is prachtig tennis te zien.

Voor de jeugd is er van 22 tot en met 24 augustus weer een tenniskamp. De reis gaat naar Wijk bij Duurstede. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Verder zijn jeugdcommissie, trainers en jeugbestuur het programma 'Samen naar de top' gestart. Alle jeugdleden hebben hierover een mail ontvangen. Heb je die niet gekregen, bel of mail dan even met Julia Oostindie (06-24284747, juliaoostindie@hotmail.com). Verder staat de voorlopige indeling voor de najaarscompetitie op de site. De competitie start op woensdag 17 en zondag 21 september.

De Evco organiseerde op 16 juni de ladies day.  Lees het verslag ervan. Op de avond van zaterdag 28 juni is weer het Zomertoernooi. Inschrijven kan nog tot en met de 27e. Er is geen voetbal die avond, dus iedereen kan meedoen. Bijzonderheden en inschrijven via de site van de Evco.

 Tot slot ter inspiratie:

"Tennis is a simple game
with a racket and a ball,
keep the other fellow running
from the cupboard to the wall"
 


 

 

 


 

 

« Terug