Return digitaal

Return 22, augustus 2013

 

 LogoIntersport

Na een wat moeizame start  hebben de weergoden zich dit seizoen van hun beste kant laten zien. Fantastisch tennisweer hebben ze ons geleverd. Zowel voor de Open Leidse Kampioenschappen als voor het Roomburg Open Jeugdtoernooi was dat natuurlijk heel plezierig. Geen problemen met regenpauzes en verschuiven van wedstrijden. Beide toernooien waren een groot succes. Dit weekend zijn de clubkampioenschappen voor senioren van start gegaan. Voorlopig kunnen die ook nog op goed weer rekenen.

Natuurlijk zijn er weer de bestuursmededelingen. Klik daarvoor hier.
Het bestuur zoekt leden voor drie commissies die zich met de toekomst van de vereniging gaan bezig houden. Zo moet de vereniging van de gemeente in het eigen onderhoud gaan voorzien. Dat heeft nogal wat consequenties, die het bestuur graag met een aantal leden in kaart wil brengen. Verder zou de inzet van vrijwilligers beter gestroomlijnd kunnen worden en is het goed eens na te denken over hoe onze vereniging er over een aantal jaren uit zou moeten zien. Belangrijke onderwerpen, waar goed over nagedacht moet worden. Bedenk eens waar uw deskundigheden en belangstelling liggen. Nu is er de kans mee te praten. Kijk voor nadere informatie hier.
Ander belangrijk nieuws is de mogelijkheid om wintertennis te spelen op de nieuwe all-weather banen van De Munnik in Leiderdorp. Klik daarvoor hier.

In de tweede week van september gaat de najaarscompetitie van start. Het baanbeslag voor de zaterdagen is hier te vinden. Verder zijn er op woensdagmiddag en zondagochtend geregeld enkele banen bezet voor de najaarsjeugdcompetitie. Raadpleeg daarvoor de kalender op de homepagina van de site.

De tweede ronde van de laddercompetitie is achter de rug. De uitslagen en de komende wedstrijden zijn te vinden op toernooi.nl

Vergeet niet het mosseltoernooi op 13 oktober. Dit altijd zo geslaagde toernooi wordt afgesloten met een mosselmaaltijd (biefstuk mag ook) met muziek van Dick Raat. Melden om 12.30. Het toernooi start om 13.00 uur. Zie de site van de Evco om je aan te melden.

En ten slotte voor wie het nog niet wist of die het steeds vergeet: op woensdagavond tussen 19.00 en 23.00 uur is er rackettrekken. Lekker spelen, nieuwe mensen leren kennen en vooral ook heel gezellig. Voor informatie zie de site van TC Roomburg.

Nog veel tennisplezier de rest van het seizoen!

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

« Terug