Return digitaal

Return 21, juni 2013

 

 LogoIntersport

Een nieuw bestuur, een nieuwe aanpak. De trouwe bezoekers van tcroomburg.nl zal het al zijn opgevallen: er worden vaker nieuwtjes op de site geplaatst. Zo kunnen we allemaal sneller en beter op de hoogte blijven van wat er op onze vereniging speelt. Natuurlijk kunt u daar zelf ook een bijdrage aan leveren. Nieuwtjes, foto's, leuke youtubefilmpjes, als het maar met tennis te maken heeft .. stuur er een mailtje over aan Klaas-Jan Doeven (kj@doeven.com) en het  wordt geplaatst. Kijk maar eens op de homepage om een indruk te krijgen.

Op de site staan weer de laatste bestuursmededelingen. Klik daarvoor hier. Neem ze even door, zodat u weer op de hoogte bent van alle belangrijke zaken op ons park.

De Technische Commissie berichtte ons dat de competitie inmiddels ten einde is. De kampioenen zijn gehuldigd en de TC dankt in het bijzonder Kees Groen voor zijn inzet als baancommissaris. Meer informatie, bijvoorbeeld over de teams die kampioen zijn geworden, is te vinden op de site van de TC.
De teamcaptains kunnen binnenkort een mail verwachten om de competitie te evalueren. Daarnaast zal ook al een voorzet worden geven voor volgend jaar.
Na de zomer start de najaarscompetitie. Daar is dit jaar ruimte voor acht teams. Hierbij geldt wel dat spelers die geen voorjaarscompetitie hebben gespeeld, voorrang krijgen voor het spelen van najaarscompetitie. Opgeven kan tot 25 juni bij de TC.

Op de site van de jeugdcommissie staat een uitleg van de nieuwe opzet van de  jeugdcompetitie die in september van start gaat. Houd verder ook de activiteitenagenda in de gaten. Er komt nog vanalles aan: het David- en Goliathtoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, het Roomburg Open Toernooi en nog veel meer.

De eerste ronde van de laddercompetitie is inmiddels achter de rug. De uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl. Daar staat binnenkort ook weer de indeling voor de tweede ronde, die op 30 juni start. Alle data van de volgende rondes en de spelregels staan op de site van de laddercommissie.

Van 13 tot en met 21 juli zijn weer de Open Leidse Kampioenschappen. In die periode zijn de banen niet beschikbaar om vrij te spelen. Maar u kunt natuurlijk wel meedoen of komen kijken. Alle bijzonderheden over het toernooi staan op de site van de OLK-commissie. Speelschema's en uitslagen zijn t.z.t. te vinden op toernooi.nl.

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

Na de zomervakantie zijn weer de clubkampioenschappen voor senioren. Van 31 augustus tot en met 15 september om precies te zijn. Alle belangrijke mededelingen hierover op de site van de toernooicommissie, die binnenkort zal worden bijgewerkt.

Voor de Evco resteert dit jaar nog het mosseltoernooi op 13 oktober. Altijd een groot succes aan het einde van het gravelseizoen. Zie over de bijzonderheden en het inschrijfformulier de site van de Evco.

Tot slot nog een oproep van de onderhoudscommissie, die zich onlangs weer verdienstelijk heeft gemaakt door de verlichting op het terras te vernieuwen. TC Roomburg is altijd op zoek naar mensen die hun handen uit de mouwen willen steken. Dus wil je (af en toe) wel eens helpen met onderhoudszaken op het park, ben je handig met elektra, hamer, zaag, e.d. Vind je het leuk om te snoeien of bloemschikken etc.? Meld je aan via Klaas-Jan Doeven (kj@doeven.com).

Rest de redactie nog iedereen een heel fijn tennisseizoen toe te wensen, met nu eens heel veel mooi weer!

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

« Terug