Return digitaal

Return 20, december 2012

 

 LogoIntersport

Geen tennis op Roomburg in deze donkere dagen voor kerst, maar achter de schermen is er van alles gaande ter voorbereiding van het nieuwe seizoen: er zijn gelukkig mensen bereid gevonden om de vacatures in het bestuur te vervullen, er wordt nagedacht over de samenstelling van de competitieteams voor jong en oud, er worden plannen gemaakt door evco en jeugdcommissie enz enz enz. Zo wordt er door enkelen hard gewerkt om het velen het komend seizoen weer naar de zin te maken.

Op de site zijn weer de bestuursmededelingen te vinden. Klik daarvoor hier. Daarin zijn belangrijke data te vinden. Noteer ze meteen in de nieuwe agenda van 2013:
- op zondag 6 januari van 16.00 tot 18.00 uur is de nieuwjaarsreceptie in het clubhuis;
- op dinsdag 15 januari om 20.00 uur, eveneens in het clubhuis, is de Algemene Ledenvergadering. De voorlopige agenda staat al op de site. Klik daarvoor hier.

De evco kan de eerste evenementen van het komend jaar al weer melden:
- het Dekkertoernooi op zondag 10 februari van 13.00 tot 17.00 uur (aanwezig om 12.30!);
  kosten 10 euro.
- het openingstoernooi op maandag 1 april (2e paasdag) van 13.00 uur tot 17.00 uur; kosten
  eveneens 10 euro, maar dit is inclusief een heerlijke maaltijd van Henny.
Opgeven kan nu al met gebruik van het aanmeldingsformulier op de site. Als je je opgeeft voor het openingstoernooi, vermeldt dan even of je biefstuk of saté wil eten.

Om nog even terug te komen op de eerste alinea van deze Nieuwsbrief, daarin werd vermeld dat een klein aantal leden van Roomburg al weer druk bezig is om voor de vele overige leden een leuk seizoen voor te bereiden. De afgelopen week hebben we in de kranten veel gelezen over (het gebrek aan) betrokkenheid van leden bij hun vereniging. Ben je erdoor geïnspireerd geraakt: ook binnen onze vereniging kunnen nog wel vrijwilligers gebruikt worden! Het zijn niet alleen grote klussen die moeten worden gedaan. Ook een kleine bijdrage wordt al op prijs gesteld. Je kunt je melden door een mailtje naar secretariaat@tcroomburg.nl.

De redactie wenst u

PRETTIGE FEESTDAGEN

en hoopt iedereen te zien op de nieuwjaarsborrel. Tot dan!

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

 

« Terug