Return digitaal

Return 19, september 2012

 

 LogoIntersport

Met verslagenheid hebben wij afgelopen week kennis genomen van het plotselinge overlijden van Peter van der Salm. Wij herinneren ons Peter als een aimabel mens en als een bevlogen fysiotherapeut. We zullen zijn karakteristieke lange gestalte niet meer op de baan of in de buurt zien. We zijn er stil van.

Dit afgelopen tijd waren er veel evenementen voor de jeugd. Op de jeugdpagina van onze site staan verslagen en vooral veel foto's van de afsluiting van de competitie, het luilaktoernooi en het David- en Goliathtoernooi. Verder een mooie foto van alle jeugdclubkampioenen. De uitslagen van de clubkampioenschappen voor de jeugd zijn te vinden op toernooi.nl. In augustus heeft weer het Roomburg Impact Open Jeugdtoernooi plaatsgevonden. Ondanks de vakantietijd deden maar liefst 121 spelers mee. Mooie wedstrijden waren er te zien en heel wat Roomburgers wisten een prijs te winnen. Ook deze uitslagen zijn te vinden op toernooi.nl. 

Op toernooi.nl vind u natuurlijk ook weer de uitslagen van de Open Leidse Kampioenschappen, die zoals elk jaar in juli hebben plaatsgevonden. Wie niet op vakantie was, kon genieten van een goedbezet toernooi, dat met het steeds mooier wordende weer eindigde in een zonovergoten weekend met prachtige wedstrijden.

Zoals gebruikelijk vind u weer belangrijke bestuursmededelingen op de site. Van belang is bijvoorbeeld wat u moet doen als u uw lidmaatschap wil beëindigen of als u volgend jaar een wat actueler of flatteuzer foto op uw lidmaatschapspasje wil hebben. Dit vereist op korte termijn actie! Verder is van belang dat er vacatures zijn binnen het bestuur en diverse commissies. Kijk even of dit een mooie gelegenheid is zelf eens iets te doen voor de vereniging.

Dit weekend zijn de clubkampioenschappen voor senioren begonnen. Maar liefst 190 leden gaan zich mengen in de strijd om de titels. Gezellig om erbij te zijn, ook als u niet speelt. De uitslagen staan elke dag op toernooi.nl.

Op zondag 2 september worden de laatste wedstrijden voor de ladder gespeeld. De prijsuitreiking is diezelfde avond. Overigens stoppen Marijke en Meino met de organisatie. Marijke heeft een aantal jaren geleden het initiatief genomen om op Roomburg een ladder te organiseren. Een succes, mogen we wel zeggen. Velen hebben er met plezier aan meegedaan. Voor het voortbestaan van de ladder zullen er nu anderen de schouders onder moeten zetten. Iets voor u?

Tot slot de evco. Op 7 oktober 's middags organiseert deze weer het traditionele mosseltoernooi. Dat wil natuurlijk niemand missen. Opgeven via het daarvoor bestemde formulier.

We wensen een ieder nog een paar goede tennisweken. Tot ziens op of bij de baan.

De redactie.

 

 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

 

« Terug