Return digitaal

Return 18, juni 2012

 

 LogoIntersport

Mooi nieuws op de jeugdpagina van tcroomburg.nl. Maryvonne Marang is dit jaar districtskampioen bij de meisjes t/m 12 geworden! Een knappe prestatie, zeker gezien het feit dat het pas haar eerste jaar t/m 12 is. Gefeliciteerd, Maryvonne!
Op de jeugdpagina staan verder leuke foto's van de afsluiting van de competitie en van het luilaktoernooi. Klik daarvoor hier.

Zoals gebruikelijk zijn op de site ook de bestuursmededelingen te vinden. Altijd goed om even door te lezen. Bericht over de zomersluiting van het clubhuis bijvoorbeeld. En er worden bestuursleden gezocht! Iets voor u misschien? Of weet u een geschikte kandidaat? Klik voor de mededelingen hier.

In juli zijn er natuurlijk weer de Open Leidse Kampioenschappen. Inschrijven kan nog tot en met 1 juli op toernooi.nl. De OLK zijn van 14 tot en met 22 juli. Er kan dan niet vrij gespeeld worden. Daar staat tegenover dat er veel mooi tennis te zien is. Wist u trouwens dat de OLK ook op facebook te volgen is?
Ook de inschrijving voor de clubkampioenschappen voor senioren is geopend. Deze zijn van 1 tot en met 16 september. Inschrijven is mogelijk tot en met 26 augustus; klik daarvoor hier. Iedereen doet natuurlijk mee! Alles over deze kampioenschappen is te vinden op de site van de commissie.
De inschrijving voor de jeugdclubkampioenschappen is gesloten. Deze kampioenschappen beginnen op 21 juni en duren tot en met 1 juli. Leuk om eens te gaan kijken.

De evco kijkt terug op een geslaagd partnertoernooi. Roomburg was voor een belangrijk deel in oranje gehuld. Er zijn zelfs Bavaria-babes gespot. Het was gelukkig goed weer en zo te zien had iedereen het goed naar zijn zin. Op 7 oktober is het mosseltoernooi. Houd die datum vrij!

Dan een bericht van Marijke Bruning over de zondagavondladder.
"De zondagavondladder is weer van start gegaan. Waarschijnlijk door de wat vroege start dit jaar op 22 april hebben we de eerste ronde maar in vier poules gespeeld. Na de indeling hebben zich nog een aantal dubbels gemeld die in een reservepoule nog een paar wedstrijden hebben kunnen spelen. Inmiddels is de tweede ronde met vijf poules van start gegaan. 24 Juni spelen we de laatste wedstrijd in de tweede ronde en na de vakantie de derde ronde op 19 en 26 augustus en 2 september.
Het weer heeft ons tot nu toe niet in de steek gelaten en ook de sfeer op de zondagavonden was als vanouds goed.
Dan volgt hier nog een oproep!
Volgend jaar zal ik me niet meer bezighouden met de organisatie van de ladder. In september vorig jaar ben ik naast mijn werk gestart met een studie psychologie. Heel erg leuk, maar wel tijdrovend. Mijn andere vrijwillige baantjes heb ik vorig jaar afgebouwd en volgend jaar zal ik ook stoppen met mijn vrijwillige activiteiten voor Roomburg. Ook dat laat zich niet goed combineren. Gelukkig wil Meino Korenhof volgend jaar wel doorgaan met de organisatie van de zondagavond, maar hij wil dat niet alleen doen.
Daarom zoeken we een enthousiaste tennisser die samen met Meino volgend jaar de zondagavondladder wil organiseren. Heb je vragen of wil je je opgeven: Meino is bereikbaar op 06-12238586 of meinokorenhof@gmail.com en ik ben na 15 juli 2012 bereikbaar op 06-28843452 of mcbruning@ziggo.nl.
Namens de zondagavondladdercommissie
Marijke Bruning"

Tot slot nog dit ...
T.C. Roomburg is sinds kort ook te volgen via Facebook.  Ga naar deze site:
https://www.facebook.com/tcroomburg en ‘like’ ons door op ‘vind ik leuk’ te klikken.
Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes van zowel de club als van tennis in het algemeen!
Onder de nieuwe volgers wordt een gratis maaltijd bij Henny verloot!

Dat was het weer even voor dit moment. Een goede zomer gewenst met veel tennis(kijk)plezier!
De redactie.

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

 

« Terug