Return digitaal

Return 17, december 2011

 

 LogoIntersport

Weliswaar geen tennis op onze Roomburgbanen gedurende de komende maanden, maar toch
- zoals u gewend bent - een winterse Return om de stemming erin te houden.

In de eerste plaats is er een belangrijk bericht van de jeugdcommissie.
Zondag 9 oktober was het jaarlijkse Leitensa-toernooi. Het toernooi waarbij de jeugd van de 6 Leidse tennisverenigingen tegen elkaar strijden om de fel begeerde leitensa 2011Leitensa-cup. Daarbij hebben 12 kinderen van Roomburg op het tennispark van Zuid-West zeer verdiend de Leitensa-cup in de wacht gesleept!! Na alle wedstrijden, parcours-tjes, snelheids-meters en tennismuurtjes kwam Roomburg er glorieus als beste uit. Niet alleen wonnen we de overall beker, maar ook nog eens de afzonderlijke 'driekwart t/m 10 beker' en de 'hele baan t/m 12 beker'. Een hele knappe prestatie van Jennifer, Poema, Jaron, Thijs, Michael, Bart, Jonathan, Friso, Tijn, Lucca, Douwe & Jesse!
Volgend jaar gaan we er natuurlijk alles aan doen om onze cup te verdedigen!

Verder zijn in september de Masters 2011 op onze banen gespeeld. Mede dank zij het weer werd het een prachtig toernooi. Maar liefst drie Roomburgers wisten een mastertitel in de wacht te slepen: Thomas Quadekker bij de HE5, Noortje Kaart bij de DE7 en Kent de Bruin bij de HE7. Maar er waren nog veel meer Roomburgers in actie. Meer daarover leest u in de Return van maart 2012.

Op de site staan weer de bestuursmededelingen. Om vast te noteren: op 8 januari van 16.00-18.00 uur is de nieuwjaarsreceptie. En op 10 januari om 20.00 uur vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. De agenda zal op de site worden gepubliceerd. Zie verder de site.

De EVCO laat ons vast weten wat het jaar 2012 in petto heeft!
Het traditionele Dekker toernooi vindt plaats op zondag 5 februari aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur.
Schrijf u snel in, het aantal plaatsen is beperkt! De kosten zijn €10,00 pp.
Heus het is geen grap: het openingstoernooi is op zondag 1 april aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur.
Het spits afbijten niet alleen met tennis maar ook de eerste een maaltijd saté of biefstuk bij Hennie uiteraard tegen aanbiedingsprijs: we zijn druk in onderhandeling.
Dan het Partnertoernooi op zondag 17 juni van 13.00 uur tot 17.00 uur; kosten € 10,00 pp incl.
saté menu.
Het Mosseltoernooi is tenslotte is op  zondag 7 oktober aanvang 13.30 uur tot 17.00 uur; € 10,00 pp.
Tips: Schrijf tijdig in !! Noteer direct in je agenda !!
NB: Er is een vacature; het EVCO team zoekt uitbreiding ! Informatie bij onderstaande personen.
Maartje, Frits, Hennie & Frank.

Van het bridge-front helaas geen nieuws. Hoewel er veel Roomburgers zijn die bridgen, is het aantal aanmeldingen te gering om weer eens zo'n gezellige brigde-avond te organiseren. Het klaverjassen kent wel hoogtijdagen. Dankzij de toestroom van verse krachten was de zaal de laatste keer goed gevuld. De redactie streeft ernaar u ook hierover in maart te berichten.

Tot slot nieuws over het ABN-AMRO-tennistoernooi. Onze hoogste mannelijke clubkampioen, Bartel Swart, is uitgenodigd een avond op het toernooi te gast te zijn. Bartel heeft zich inmiddels aangemeld.
Verder kunnen jongeren van 12 tot en met 14 jaar in aanmerking komen om ballenjongen/meisje te worden op het toernooi. Zie de toernooisite voor de voorwaarden. Aanmelden uiterlijk 20 december!

Ook dit jaar was de zondagavondladder weer een groot succes. Verslag over het afgelopen jaar en berichten over het nieuwe jaar kunt u aantreffen in de papieren return.

Dat was het nieuws weer voor dit moment.
Fijne feestdagen en tot de nieuwjaarsreceptie op 8 januari!

de redactie
 

 

 

 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

   

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

« Terug