Return digitaal

Return 16, augustus 2011

 

 LogoIntersport

Deze en volgende week zijn de clubkampioenschappen voor senioren gaande. Rond de 200 clubgenoten treden tegen elkaar in het strijdperk. Leuk om weer eens tegen anderen te spelen dan de gebruikelijke tennismaten. Het eerste weekend werd helaas getroffen door de weersomstandigheden. Slechts één wedstrijd kon worden afgerond. Tientallen partijen werden verzet naar andere tijdstippen. Een enorme klus voor de organisatie. Hopelijk zijn de weergoden ons nu verder goedgezind en kan alles gewoon worden gespeeld. Alle uitslagen en te spelen wedstrijden zijn te vinden op toernooi.nl.

Ook de laatste wedstrijden van de zondagavondladder vielen afgelopen zondag in het water. Er is nu een extra speeldag ingelast op 16 oktober. De ladderaars onder ons kunnen de bijzonderheden daarover lezen op de site van de laddercompetitie. De standen van de ladder worden binnenkort bijgewerkt en zijn dan op toernooi.nl te vinden.

De jeugd is dit seizoen getrakteerd op een extra toernooi. In de vorige digitale Return meldden wij dat de jeugdclubkampioenschappen hun ontknoping naderden. De winnaars zijn te vinden op de jeugdpagina. Begin augustus was er verder voor de eerste keer het Roomburg Impact Open Jeugdtoernooi. Het was zo'n groot succes dat de plannen voor volgend jaar al klaar liggen. Een verslag is op de site te vinden.

In juli waren er natuurlijk ook de Open Leidse Kampioenschappen. Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef het grotendeels droog. Tot de laatste zondag. Helaas. Alle finales moesten worden gespeeld in de hal van Nieuwe Sloot in Alphen. Het goede nieuws is dat er weer heel wat Roomburgers onder de winnaars waren: bij de HE5, HD5, GD5, HD7, DE7 en bij de GD7. Voor wie benieuwd is naar alle uitslagen: die staan op toernooi.nl.

Van zondag 18 tot en met zondag 25 september zijn op de Roomburgbanen de Leidse Masters. Wat dit inhoudt, is uitgebreid uit de doeken gedaan in het papieren clubblad van maart 2011. Het komt er kort gezegd op neer dat spelers die in de toernooien dit jaar de meeste punten hebben behaald, strijden om de mastertitel in hun eigen categorie. Een handvol Roomburgers is al zeker van deelname. Voor enkele anderen hangt het nog af van de resultaten in de komende weken of zij aan de Masters mogen deelnemen. Leuk om eens te gaan kijken vanaf 18 september.

Ter inspiratie voor alle wedstrijdspelers nog het volgende. Ton van Aelst maakte ons erop attent: bij de Tehado Open in Hazerswoude werd de jaarlijkse Tom Okker-bokaal voor sportiviteit dit jaar uitgereikt aan onze clubgenoot Luuk Dekker vanwege zijn sportiviteit in twee finales in de 5 en zijn ondanks de regen grote positiviteit. Gefeliciteerd, Luuk!

De bestuursmededelingen voor augustus/september staan op de site. Onder andere wordt aandacht gevraagd voor de actualiteit van de gegevens inde ledenadministratie. Zijn er wijzigingen, geef dit dan even door. En kijk ook even of de foto op de spelerspas nog van deze tijd is. Nu een nieuwe inleveren en u hebt volgend jaar weer een prachtige spelerspas.

Staat zondag 9 oktober al in de agenda? Dan is het mosseltoernooi, de altijd gezellige afsluiting van het tennisseizoen. Opgeven kan via het formulier op de site. Wacht er niet te lang mee, want vol is vol.

Maar voordat het zover is, kunnen we hopelijk nog genieten van een mooie nazomer met veel tennismogelijkheden. Tot ziens op de baan!

 

 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

   

 


 

 

 

« Terug