Return digitaal

Return 15, juni 2011

 LogoIntersport

We spelen al weer een maand of twee op onze Roomburgbanen en we hebben van prachtig weer kunnen genieten. Momenteel is het helaas wat minder, maar daar komt - als we het KNMI mogen geloven - snel verandering in. Gelukkig voor de jeugdclubkampioenschappen! Morgen zijn de finales en het belooft een mooie dag te worden. Leuk om even te gaan kijken.

Natuurlijk hebt u het al gezien: er zijn prachtige nieuwe sponsorborden geplaatst. De sponsorcommissie is er terecht trots op en de sponsors hopelijk ook. Zie hierover verder de site van de sponsorcommissie. De sponsorcommissie wijst er nog op dat niet alleen sponsoren welkom zijn, maar dat iedereen Vriend van Roomburg kan worden. Zie daarvoor deze link.

Zoals gebruikelijk zijn er weer de bestuursmededelingen. De aansporingen de banen goed te slepen beginnen gelukkig vruchten af te werpen. De banen zijn op het moment in goede conditie. Over sluiting van het clubhuis gedurende de zomerperiode en andere wetenswaardigheden, zie de site.

De zondagavondladder is al weer enige tijd geleden weer van start gegaan. De organisatie berichtte ons hierover vanaf de boot naar Griekenland het volgende.
In een mooie combinatie van oude bekenden en nieuwe talenten is de 1e ronde tot plezier van de deelnemers gespeeld. Inmiddels is de 2e ronde gaande. Helaas met een enkele uitvaller vanwege blessures (en een aantal dubbels dat vakantie viert!!!!!). 
Tja, dat laatste was door die mail vanaf de Hellenic Spirit wel duidelijk.

Wat valt er te melden over de nabije toekomst?

Binnenkort zijn op onze banen weer de Open Leidse Kampioenschappen. Van zondag 16 t/m zondag 24 juli kan er niet vrij worden getennist. U kunt natuurlijk wel zelf meedoen. Inschrijven uiterlijk 3 juli via toernooi.nl.

Verder is er dit jaar een heus open jeugdtoernooi op onze banen, het Roomburg Impact Open Jeugdtoernooi. Het wordt gespeeld van 1 t/m 7 augustus. Inschrijven via toernooi.nl

Van zaterdag 27 augustus t/m 11 september 2011 vinden weer de senioren-clubkampioenschappen van Roomburg plaats. Een week eerder dan gebruikelijk i.v.m. de ‘Masters’.  De organisatie berichtte ons hierover het volgende.
U kunt zich alleen via de site www.toernooi.nl inschrijven (via deze link). Dit kan tot zondag 21 augustus 23.59 uur. Daarna niet meer i.v.m. indelen categorieën op 22 augustus 2011. Op toernooi.nl vindt u naast het reglement een overzicht van alle categorieën.
Enkele aandachtspunten:
- U kunt zich inschrijven voor maximaal twee categorieën.
- De inschrijfkosten bedragen 6 euro per onderdeel. 
- Schrijf u in met een inlog via toernooi.nl, dan kunt u later uw beschikbaarheid nog aanpassen tot de sluitingsdatum inschrijving. Vermeld deze s.v.p. zo nauwkeurig mogelijk zodat we vooral in de eerste week zo veel mogelijk wedstrijden kunnen spelen.
- Deelname aan twee categorieën betekent een ruime beschikbaarheid.
- Iedere deelnemer speelt minimaal twee wedstrijden, dus ook als u de eerste wedstrijd verliest, is uw inschrijving de moeite waard geweest.
- Let u erop dat u en uw partner zich beiden aanmelden?
- Dit jaar kunnen de clubkampioenen samen met die van de andere verenigingen voor het eerst strijden om de landelijke titel clubkampioen 2011!
- Ook enkele junioren kunnen meedoen: zij moeten dan wel de kwartfinale van de jeugdclubkampioenschappen tot 17 jaar gehaald hebben of zij moeten seniorencompetitie hebben gespeeld: zij moeten zich wel één categorie hoger inschrijven en de gehele avond beschikbaar zijn.
- Er wordt dit jaar ook op zaterdag- en zondagavond gespeeld: op deze wijze is er gedurende de week meer ruimte voor recreanten.
- Let op bij het invullen van uw beschikbaarheid: de 2e ronde start ’s avonds om 19.30 uur.
Alle voorwaarden vindt u overigens op toernooi.nl (zie bovenstaande link). 
Wij hopen dat de clubkampioenschappen 2011 net zo’n succes worden als die van vorig jaar.
Mocht u het nog leuk vinden om te helpen bij de organisatie,  geeft u dat dan even door aan ondergetekende.
Jaap Weeder  

Tot zover hetgeen er op dit moment te melden valt. Eind augustus ontvangt u weer een digitale Return.

 

 

 

 

 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

LogoExtraVert


 

 

« Terug