Return digitaal

Return 6, december 2007

 Het einde van 2007 nadert met rasse schreden. Hopelijk heeft de Sint u gebracht wat u hoopte - of misschien zelfs meer dan dat. Binnenkort de kerstdagen en dan gaat het al weer hard op weg naar het nieuwe tennisseizoen op Roomburg.

Maar eerst - u vergeet het toch niet? - de Algemene Ledenvergadering op woensdag 12 december a.s. om 20 uur in de kantine van Roomburg. De agenda voor de ALV vindt u op de site.

Het bestuur nodigt u verder uit voor de nieuwjaarsborrel op zondag 6 januari 2008 van 16.00 tot 18.00 uur.

Op 3 februari 2008 kunt u weer meedoen aan het traditionale Dekkertoernooi.  Het toernooi start om 13.00 uur. Aanwezig om 12.30 uur. De kosten van deelname zijn € 10,- per persoon. Op de site staan de verschillende inschrijfmogelijkheden.

Over toernooien gesproken, het jaarlijkse Mosseltoernooi was ook dit jaar weer een succes. Mooi weer, leuk tennis en een heerlijke mosselmaaltijd. Proef de sfeer in het verslag van dit evenement.

Op de jeugdpagina staat het laatste nieuws voor en over onze jeugdige Roomburgleden. Zo kunt u lezen dat de jongens t/m 12 kampioen zijn geworden in de najaarscompetitie.

JE12najaar2007 02

Deze en nog veel meer leuke foto's van onze helden en hun leiders zijn er opgenomen. Verder zijn er foto's van de jeugdclinic op 7 oktober jl. Maar liefst 85 kinderen namen daaraan deel.

De redactie van de Return wenst u

Fijne feestdagen en een goed 2008.

U ziet ons weer in maart 2008, wanneer er een papieren Return op uw deurmat valt.

 

 


 

« Terug