Return digitaal

Return 14, december 2010

 LogoIntersport
 

Nu sneeuw en ijs, de komende week een kwakkelwinter, je zou haast vergeten dat we afgelopen zomer in een heerlijk zonnetje op het gravel stonden. Roomburg zal voor velen even in het vergeetboek zijn geraakt. Voor bestuur en commissies geldt dat echter niet. Zij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor volgend jaar. Laat ons eens zien wat zij te melden hebben.

Allereerst de sponsorcommissie. Die heeft een belangrijk bericht voor ons.                                                  "We zijn erg verheugd te kunnen melden dat Intersport opnieuw het contract heeft verlengd met onze vereniging. Daarmee is Intersport voor een nieuwe periode van 3 jaar als hoofdsponsor aan onze vereniging verbonden. We zijn erg blij dat Intersport op deze manier de vereniging en de Open Leidse Kampioenschappen blijft steunen.       
Daarnaast vestigen wij graag de aandacht op de nieuwe sponsortarieven die vanaf het nieuwe seizoen gelden. De tarieven en vernieuwde sponsormogelijkheden kunt u vindt u hier. Naast sponsor kunt u natuurlijk ook nog steeds vriend van Roomburg worden. Ook hierover vind u meer informatie op de website." 

Ook het bestuur is blij dat Intersport hoofdsponsor blijft van onze vereniging. Al jarenlang worden wij door deze sponsor gesteund en het bestuur spreekt daar graag zijn waardering voor uit.
Er is u al een bericht gestuurd over de algemene ledenvergadering op 11 januari om 20.00 uur in het clubhuis. Klik hier voor de agenda. Ook de nieuwjaarsreceptie kan vast in de agenda worden genoteerd: op 9 januari van 16.00 tot 18.00 uur in het clubhuis. Overige bestuursmededelingen vindt u op de site.

 De jeugdcommissie stuurde ons het volgende bericht.    
"1) Nieuwe bezetting jeugdcommissie
Aan al het goeds komt een einde, zo ook aan het jarenlange voorzitterschap van Robin Tichler van de jeugdcommissie. Onze grote dank gaat uit naar Robin voor al zijn verdiensten!
Erik Poel zal het stokje van hem overnemen. Daarnaast zijn we ook zeer verheugd Karin Kornelius als nieuw lid te mogen verwelkomen. De gehele jeugdcommissie bestaat nu uit de volgende personen: Astrid Verheule, Marjoleine Vermeulen, Eric Noest, Karin Kornelius, Erik Poel en de trainers Bartel Swart en Gert-Jan Anker.
2) Leidse Masters
Zoals elk jaar vonden ook dit jaar de Leidse Masters plaats in het najaar, dit keer bij De Merenwijk. Aan de Masters nemen de 8 sterkste spelers per categorie van het afgelopen seizoen deel. Voor Roomburg een zeer speciale editie, want voor het eerst won een Roomburg-jeugdlid een (senior)Masters-titel! Thomas Quadekker was dit jaar de sterkste in de '6', een geweldige prestatie. Thomas, van harte gefeliciteerd. Volgend jaar mag hij het in de '5' proberen en dan zijn de Masters op Roomburg dus extra leuk om ze te halen!
3) De activiteitenkalender 2011 voor de jeugd. staat binnenkort op de site. Noteer de data vast!"

Ook de evco zit in de winter niet stil. Lees maar:     
"Het eerste toernooi voor 2011 is alweer gepland: het Dekkertoernooi. Om tijdens de winterstop toch in vorm te blijven spelen we één toernooi binnen. Op zondag 6 februari spelen we van 13.00 -17.00 in tennishal Dekker (Warmond). Graag 12.30 aanwezig zijn. De kosten zijn 10 euro pp.                           Schrijf je vast in en zet het in je agenda! We zien je graag zondag 6 februari. Je kunt je inschrijven voor via het inschrijfformulier. Je krijgt bij het inschrijven een bevestiging via de mail. Als je deze niet hebt ontvangen of je hebt vragen kun je mailen naar evenementen@tcroomburg.nl.
Als je je hebt ingeschreven schrijf de gegevens dan gelijk in je agenda zodat je ze niet vergeet. Zonder tegenbericht gaat een toernooi altijd door!
Dus schrijf je snel in voor dit toernooi. Want jij doet toch ook mee!"

Ook de bridgers blijven in de winter actief. Alle bridgers opgelet! Er zijn weer bridgedrives op vrijdag      17 december 2010 en op vrijdag 28 januari 2011. Opgeven bij Lieneke Ziegelaar per telefoon (071-5121651) of per mail (ziegelaar@kpn.nl).

De uitslagen van de zomerladder staan op de site. Volgend jaar gaan we weer aan de slag.

 Tot zover de berichten op dit moment. In maart 2011 verschijnt er weer een papieren Return, met daarin alle activiteiten voor het zomerseizoen 2011 en in elk geval een artikel over de Masters, die in 2011 op de banen van Roomburg worden gespeeld.

 De redactie wenst u goede feestdagen!

 

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete

 

LogoIntersport

LogoBunnig

LogoHansBakker

LogoVeldman

LogoRemax

LogoSalondelaTete


 

 

« Terug