Return digitaal

Return 13, augustus 2010

 De vakanties zijn om. Het wordt weer drukker op de banen.

Wie er was, heeft kunnen genieten van de Open Leidse Kampioenschappen. Het weer werkte gelukkig mee en het toernooi verliep voorspoedig. Minder Roomburg-overwinningen dan vorig jaar, maar toch nog een paar: de HD5, de DD7 en de GD7. De DD7 was zelfs een complete Roomburg-finale. Zie voor alle uitslagen toernooi.nl. Dit jaar was weer de tweejaarlijkse uitreiking van het Cees Koole-racket aan een persoon of instelling die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de OLK. Dit keer ging het racket naar de OLK-commissie, die in deze samenstelling al jarenlang veel tijd stopt in het goed verlopen van dit toernooi. Terecht, hulde!

Over wedstrijden gesproken, komend weekend starten de clubkampioenschappen. Het duurde even voor de inschrijvingen op gang kwamen. Sommigen hadden zelfs drie mails nodig voordat ze in de gaten hadden dat ze moesten inschrijven, maar nu zijn er maar lieft 197 deelnemers. Iedereen veel plezier. Ook de uitslagen van de clubkampioenschappen zijn te volgen op toernooi.nl.

Half september start ook weer de najaarscompetitie voor de jeugd. Zes zondag- en vier woensdagteams gaan de Roomburgkleuren verdedigen. Veel succes! En voor de recreatiespelers: dit heeft natuurlijk invloed op de baanbezetting. Informeer bij Henny naar de daluren.

Voor de 50-plussers onder ons is er op 7 september 's morgens het 50+-toernooi. Vorig jaar een groot succes en daarom ook dit jaar weer op de agenda. Zie de aankondiging op de site. Verder organiseert de Evco op 26 september 's middags het partnertoernooi en op 24 oktober 's midddags het mosseltoernooi. Zie de Evco-site, ook voor de aanmelding.

De ladder nadert zijn ontknoping. Afgelopen zondag zou de afsluiting plaatsvinden, maar het weer stak daar een stokje voor. Nu duimen we voor goed weer aanstaande zondagavond. De banen zijn dan 's avonds allemaal bezet. Ook de uitslagen van de ladder zijn te vinden op toernooi.nl.

Natuurlijk zijn er ook dit keer de bestuursmededelingen. Altijd belangrijk om te lezen. Klik dus hier. Wist u trouwens dat het clubhuis een opknapbeurt ondergaat? Naast alles wat nu al zichtbaar is, wordt na het seizoen het dak onder handen genomen en wordt nieuw meubilair aangeschaft. Zie ook hiervoor de site. Maakt u overigens al gebruik van het digitale ledenboekje? Handig, want het vermeldt ook knltb-nummers, ratings en e-mailadressen. Dit boekje maakt deel uit van het gesloten domein op de site. Meer daarover in de bestuursmededeling hierover (hier).

De jeugd is weer op tenniskamp geweest. Verslag of foto's hebben wij nog niet op de site kunnen vinden, maar die komen vast nog wel. Voor de jeugd die het nog niet weet: elke vrijdagmiddag om 16.00 uur is er rackettrekken. Kom gezellig spelen!

Tot zover weer de wetenswaardigheden van Roomburg. Geniet er nog even van. Tot en met 24 oktober kan er nog op onze banen getennist worden. Dan gaat iedereen weer zijn of haar eigen weg naar hal, kunstgrasbaan, hard court, sportschool enz.

 

 


 

 

« Terug