Return digitaal

Return 12, juni 2010

In het blad van maart meldden wij u dat de Roomburgpoes Sprinkel een goed onderdak had gevonden bij Marinel. Maar het blad was nog geen week oud of Sprinkel nam de benen. Hij liep naar zijn oude huis, waar hij voorheen als Vito woonde. Daar werd hij weer met open armen ontvangen. Treurig voor Marinel, die Sprinkel/Vito zo liefdevol heeft opgevangen.

Wat is er verder aan nieuws op Roomburg? De competitie is ten einde. Als wij het goed hebben, zijn er maar liefst acht Roomburgteams kampioen geworden. Gefeliciteerd! Van het gemengde team 1 op zaterdag vindt u een kort verslag op onze site.

De evco heeft inmiddels het openingstoernooi en de ladiesday achter de rug. Zaterdag vindt het zomertoernooi plaats. Na de zomer is de eerste activiteit het 50+ toernooi op 7 september. Inschrijvingen daarvoor via het formulier.

Aanstaande woensdag beginnen de jeugdclubkampioenschappen. In de categorieën t/m 8, t/m 10, t/m 12, t/m 14 en t/m 17 wordt weer gestreden om het kampioenschap van Roomburg. De finales zijn op zondag 27 juni. Dan komt u toch ook kijken? De standen en het programma van te spelen wedstrijd vindt u op toernooi.nl.

Over spannende wedstrijden gesproken: van 17 tot en met 25 juli zijn weer de Open Leidse Kampioenschappen. Zoals gebruikelijk vinden dan het nationale ranglijsttoernooi en het open toernooi plaats. Recreatief spelen is in die week niet mogelijk, maar het is zonder meer de moeite waard om te komen kijken. En meedoen kan natuurlijk ook. Informatie over de toernooien vindt u op onze site en op toernooi.nl.

Van 4 tot en met 19 september vinden de senior clubkampioenschappen plaats. Voor de organisatie daarvan zijn nog extra mensen nodig. Er is al een enthousiaste groep aan het werk, maar vanuit de gedachte 'vele handen maken licht werk' is enige uitbreiding gewenst. Hebt u in deze periode een of meer avonden beschikbaar, meldt u dan aan bij Jaap Weeder (jaap.weeder@xs4all.nl) of Frits Quadekker (quadekker@casema.nl).

Natuurlijk zijn er ook weer bestuursmededelingen. Altijd belangrijk om even te lezen zodat u op de hoogte bent van wat er op de vereniging speelt. Wijzigingen in het afhangen, de sluiting van het clubhuis in de zomer, vrjwilligers gevraagd, de kleding op de banen... Er is voldoende te lezen. Zie daarvoor de site.

Voor de jeugd hebben de afsluiting van de competitie en het David en Goliath toernooi plaatsgevonden. Door onvoldoende aanmeldingen kon het luilaktoernooi helaas geen doorgang vinden. Iedereen te lui daarvoor?? Deze week is er het minitennistoernooi en beginnen de al eerder genoemde clubkampioenschappen. Voor augustus staat nog het tenniskamp op het programma en vanaf 27 augustus is er op vrijdag van vier tot zes uur rackettrekken. Houd daarvoor de jeugdpagina in de gaten!

Tot slot kunnen wij melden dat de ladder weer van start is gegaan. Maar liefst 28 teams hebben zich ingeschreven. De eerste ronde is achter de rug en de poules worden nu opnieuw ingedeeld. Aanstaande zondag wordt er weer gespeeld. Uitslagen en wedstrijdprogramma zijn te vinden op toernooi.nl

Tot zover het nieuws van Roomburg. Wij wensen u een goede zomer met veel tennisplezier!

 

 


 

 

« Terug