Return digitaal

Return 5, oktober 2007

Nog vijf dagen en dan is het seizoen al weer achter de rug. Voor sommigen een seizoen vol tennisplezier. Bij anderen is het spelen er misschien minder van gekomen dan ze van plan waren. In elk geval waren er mogelijkheden genoeg, want zó slecht is het weer nu ook weer niet geweest. Aan de diverse commissies van Roomburg heeft het in elk geval niet gelegen, want dankzij hun activiteiten waren er heel wat evenementen waar veel en gezellig getennist kon worden.

Over evenementen gesproken. Op zondag 14 oktober is het mosseltoernooi. Tot en met donderdag 11 oktober kunt u nog inschrijven. De evco kan terugkijken op een groot aantal geslaagde evenementen. Op de roomburg-site treft u onder andere verslagen aan van het open zomertoernooi, de ladies day en de ladies evening. Ook staan er enkele foto's in het fotoboek.

Bij de clubkampioenschappen was de opkomst ook dit jaar weer bijzonder groot. Er is hard gestreden voor de hoogste eer in de diverse categorieën. De uitslagen zijn te zien op toernooi.nl en binnenkort kunt u de foto's op onze site bewonderen.

Ook voor de jeugd was er veel te beleven. Op de Roomburg-site staan verslagen van het tenniskamp in Cadzand en het minitennistoernooi. Op zondag 14 oktober vindt op de banen van Unicum de jaarlijkse uitwisseling met andere verenigingen plaats in het kader van de Leitensa. De jeugdcommissie werpt de blik vooruit en zal zich binnenkort buigen over de competitieteams voor volgend jaar. Kinderen die graag competitie willen spelen, kunnen zich nog tot 30 oktober opgeven.

Het bestuur vraagt uw aandacht voor de volgende belangrijke punten. De algemene ledenvergadering vindt plaats op woensdag 12 december om 20.00 uur in de kantine van ons park. De agenda staat binnen kort op de site. Verder wordt u van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsborrel op zondag 6 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Mocht u uw lidmaatschap van onze vereniging willen opzeggen, doe dat dan vóór 1 december via ledenadministratie@tcroomburg.nl. Mocht u van mening zijn dat de foto op uw ledenpas niet meer van deze tijd is, dan kunt u een nieuwe pasfoto, voorzien van uw naam, opsturen naar de ledenadministratie t.a.v. Wies Wielinga, Morsweg 62a, 2312 AE Leiden. Foto's moeten een minimale afmeting hebben van 3 x 4 cm. Doet u dit dan wel voor 1 december a.s., anders kan de nieuwe foto niet op uw ledenpas van 2008 worden afgedrukt. Wijzigingen van adres, e-mailadres, bank- of gironummer en dergelijke graag doorgeven via het formulier op onze site.

De redactie van de Return wenst u een goede winter toe. In maart 2008 zijn we er weer. Vergeet ondertussen niet af en toe op tcroomburg.nl te kijken, want daar vindt u steeds het laatste nieuws. 

 


 

« Terug