Return digitaal

Return 3, juni 2007

Hierbij weer de inmiddels vertrouwde digitale Return met de laatste nieuwtjes van het tennisfront.

Als u deze Return ontvangt zijn de jeugd-clubkampioenschappen gaande. Hebt u al een kijkje genomen bij de banen? Er is leuk tennis te zien en de sfeer is prima. De kampioenschappen duren nog t/m zondag 8 juli. De standen en de wedstrijdplanning zijn op toernooi.nl te zien.

Ook is de eerste ronde van de zondagavondladder voor senioren van start gegaan. De tweede ronde begint op 8 augustus. Inschrijven voor 23 juli. Mis het niet!

De voorjaarscompetities zijn inmiddels allemaal afgerond. Een overzicht van de resultaten van de senioren vindt u op de competitiepagina. De kampioenen bij de jeugd vindt u bij het nieuws op de jeugdsite.

De jeugdpagina bevat overigens regelmatig belangrijke nieuwtjes voor de jeugd. Houd deze site in de gaten! Zo staat daarop ook dat dit jaar voor de jeugd weer een slamcamp plaatsvindt. Het is van 31 augustus t/m 2 september. Vergeet niet je tijdig aan te melden!

Over jeugd gesproken, wist u dat het jongens1-team van de zondagcompetitie t/m 17 een eigen site heeft, waarop regelmatig nieuwtjes over de tennisresultaten van de 'members' te vinden zijn? Leuk om eens te lezen.

Ook de evenementenpagina is iets om in de gaten te houden. Op de avond van zaterdag 7 juli a.s. vindt het open zomertoernooi plaats, waarbij u een niet-Roomburglid kunt meenemen. Maar ook andere komende evenementen zijn daar te vinden.

Van 14 t/m 22 juli zijn op de Roomburg-banen weer de OLK, de Open Leidse Kampioenschappen. Er kan dan niet vrij gespeeld worden. Wel is er volop gelegenheid te genieten van tennis van hoog niveau. Kijk voor de standen op toernooi.nl.

Van 23 juli t/m 2 september is het clubhuis gesloten van 13.00 tot 18.00 uur. U kunt wel met uw pasje naar binnen om van het toilet gebruik te maken. 

Daarna is het weer tijd voor de clubkampioenschappen senioren. Van 8 t/m 23 september om precies te zijn. Zie de aankondiging voor de regels voor deelname. Er wordt op sterkte ingedeeld, dus iedereen kan meedoen.

 


 

« Terug