Return digitaal

Return 2, mei 2007

De tweede Return van dit jaar is niet zo vol als de vorige. Dat ligt ook voor de hand. Aan het begin van het seizoen valt er veel te melden. Nu alles eenmaal loopt, wordt dat wat minder. Niettemin hierbij weer de laatste nieuwtjes van Roomburg. Vergeet niet af en toe eens op tcroomburg.nl te kijken. Daar vindt u steeds de laatste wetenswaardigheden.

Zoals u misschien al op de site hebt gelezen, staat in het ledenboekje niet het juiste telefoonnummer van het clubhuis vermeld. Het juiste nummer is 513 27 13.

Natuurlijk zijn er ook dit keer bestuursmededelingen. Van belang om even te weten wanneer u op de banen terecht kunt. Verder vraagt het bestuur aandacht voor het slepen van de banen. Laten we met zijn allen zorgen dat de banen in orde blijven.

Op 31 maart 2007 verscheen de smaakpolitie op tc Roomburg! Onverwachts stapte Rob Geurs het clubhuis binnen. Hij heeft de keuken aan een grondige inspectie onderworpen en wij hebben nu dankzij Henny de felbegeerde sticker op de voordeur. Houdt dus de tv in de gaten in mei, want misschien wordt het uitgezonden. De Smaakpolitie is elke woensdag om 21.30 uur op SBS6.

Voor de jeugd heeft de jeugdcommissie binnenkort weer het een en ander te melden. Neem af en toe even een kijkje op de jeugdsite, want daar staat alles wat voor jullie van belang is. Vergeet bijvoorbeeld niet je tijdig op te geven voor het luilaktoernooi op 26 mei!

De evco organiseert op zaterdag 16 juni een competitietoernooi voor iedereen die competitie heeft gespeeld en op maandag 18 juni de ladiesday. Geef je snel op via het inschrijfformulier. Het openingstoernooi was erg gezellig, zo valt te lezen in het verslag van dat toernooi. 

Voor iedereen geldt: houdt de kalender in de gaten. De komende tijd is er naast het al genoemde competitietoernooi en de ladiesday bijvoorbeeld het David en Goliathtoernooi op 23 juni. Van 25 juni tot en met 8 juli zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd.

Bent u al eens een kijkje gaan nemen bij de competitie? Elke week verdedigen vele Roomburgers de kleuren van onze vereniging. Vaak letterlijk, nu veel teams in een fraai clubtenue zijn gestoken. Het is de moeite waard eens te gaan kijken. Bovendien geeft het met dit weer een heerlijk vakantiegevoel: lekker in het zonnetje genieten van een goede partij tennis. Het speelschema vindt u op tcroomburg.nl (voor de senioren) en op slamtennis.nl (voor de jeugd; zie onder tennislocaties, Roomburg, competitie).

 

 


 

« Terug