Return digitaal

Return 39, juli 2018

Beste Roomburg'ers,

De vakantie staat voor de meesten van ons voor de deur. Totnutoe hebben we niet te klagen gehad over lekker tennisweer (understatement), we wensen iedereen vanzelf net zulk bijna ideaal weer op zijn of haar vakantie. Voor de thuisblijvers: denk aan de Open Leidse van 14 t/m 22 juli. Geen ruimte om zelf te spelen maar enorm veel kansen om tennis van hoog niveau te bekijken. Kom dus langs als je in Leiden e.o. bent, de sfeer is ook nog eens erg prettig.
Neem voordat je mogelijk ver of minder ver weg trekt nog even deze Return door, hopelijk staat er nog wat interessants voor jou bij.

De Toernooicommissie (Frank Hoozemans, Marja Rozendaal, Marije van Zeggeren, Irene Janssen, Ted van Haarlem, Menja ten Hove, Richard van Rhijn, Sascha Westerhuis) meldt ons het volgende:
schrijf je in voor de RE/MAX Senioren Clubkampioenschappen 2018!!  
Hét onderlinge toernooi van de Club. Roomburg'ers met en tegen elkaar. Super gezellig.
Donderdag 30 augustus 2018 tot en met zondag 9 september 2018! Ook dit jaar weer de kans om;
- veel potten te spelen op de eigen club;
- te singelen, dubbelen en mixen, met en tégen Roomburgers;
- mooie potten tennis te kijken in het zonnetje op het terras;
- onder het genot van een lekker drankje en hapje.
We gaan er een mooie week van maken. Meer informatie volgt binnenkort per mail, maar voor nu is het belangrijkste: inschrijven! De inschrijving is NU geopend via toernooi.nl.

Jeugdclinic
Het mooiste toernooi van het jaar komt er weer aan: De  63e Intersport Twinsport Open Leidse Tenniskampioenschappen. Altijd mooi om topspelers in actie te zien. Dit jaar is er niet alleen de kans om de toppers te zien spelen, maar ook om met ze te spelen! 
Op dinsdag 17 juli van 15.30 tot 17.00 uur vindt er namelijk een JEUGDCLINIC plaats op T.C. Roomburg. Deze wordt gegeven door Kevin Boelhouwer (de nummer 9 van Nederland) en nog een toptennisser die deelnemen aan het hoofdtoernooi van de Open Leidse. 
De kans om tips en tricks te leren van Nationale toppers! Superleuk als jullie daarbij kunnen en willen zijn. Deelname is gratis dus wacht niet en meld je meteen aan! 
Inschrijven is eenvoudig. Stuur een mailtje naar openleidse@tcroomburg.nl en zet daar het volgende in:
- voor- en achternaam
- leeftijd
- emailadres 
- telefoonnummer
- speelsterkte
En dan zien we je op 17 juli op Roomburg!

Tot zover de mededelingen, beste Roomburg'ers. Iedereen een heerlijke zomer gewenst met ook fijne tennispartijen en lekkere nazitten op ons terras. Verwacht de volgende digitale Return eind augustus. Graag tot dan (of eerder op de baan)

(aan deze Return werkten mee: Sascha Evers, Derrick Smittenaar en Erik Habold)

 

 

 

 

 

« Terug