Return digitaal

Return 37, september 2017

 

Redactioneel

Terwijl wind en regen extra duidelijk maken dat de zomer voorbij is en de harde wind soms danig als derde partij op de baan meespeelt, mailen we jullie de op een na laatste digitale Return van 2017 met hopelijk nog enige interessante mededelingen en een enkel verslag voor jullie. Maar intussen gaan we er natuurlijk van uit dat het weer gaat meewerken aan een  flink aantal lekkere herfst-tennisweken op Roomburg. Kijk vooral ook bij de Bestuursmededelingen voor de data dat het park nog open is.

 

Bestuursmededelingen

De vakantie is voorbij en er breken nog drukke tijden aan voor Roomburg: een aantal evenementen van jeugdcommissie en EVCO, zeven weken Najaarscompetitie en lessen.
Hieronder belangrijke informatie over openings- en sluitingstijden van clubhuis en/of park.
Vanaf 1 oktober is het clubhuis gesloten tussen 12.00 en 18.00 uur, tenzij er competitie of een toernooi is.
Op 2 oktober is het clubhuis ’s avonds ook gesloten, er kan wel getennist worden tot donker.
Op 3 oktober is het clubhuis gesloten, er kan wel getennist worden tot donker.
Vanaf 15 oktober kan er nog wel getennist worden, maar is het clubhuis dicht, behalve tijdens de competitie. Dit betekent dat op de donderdag- en vrijdagavonden 19, 20, 26 en 27 oktober het park en clubhuis open zijn.
Met ingang van 14 t/m 29 oktober start de Najaarscompetitie.  Op donderdag- en vrijdagavond zal het dan een stuk drukker zijn op de banen; in september zal het zeker op de vrijdagavond met nog wat lessen en het rackettrekken druk zijn.

 

Roomburg Clubkampioenschappen Senioren 2017

De clubkampioenschappen senioren 2017 zitten er (helaas!) al weer op. Met 160 deelnemers en heel veel zonuren is er volop getennist. De woensdagavond was het tennispark eventjes een zwembad en vrijdagavond moest er even flink gesponst worden, maar verder waren de weergoden ons goed gezind. Daardoor was het niet alleen heerlijk tennisweer maar kon er ook - niet onbelangrijk - na de inspanning lekker geborreld worden op het terras onder het genot van een borrelhapje, dat dit jaar na iedere tennispartij (doordeweeks) werd uitgedeeld. En dat naborrelen in de zon gebeurde volop. Dit alles, nog aangevuld met de wijnproeverij op 1 september, verzorgd door Michaël de Geus, maakte dat het een gezellige week was. Daarbij zijn er op alle niveaus mooie wedstrijden te zien geweest. Een ding: zoals ook afgelopen jaar het geval was, vinden wij dat de dames nog wat meer aan de bak moeten komend jaar, omdat de hoogste damescategorie de DE7 was. Bij de heren waren er mooie singles te zien in de categorieën HE 2-4 en HE 5-6; het zou leuk zijn als er volgend jaar ook wedstrijden werden gespeeld in DE 4/5/6. Dus dames: voel je aangesproken!
Volgend jaar nieuwe ronden nieuwe kansen, wij hopen dat iedereen weer meedoet (en liefst nog wat meer!). En dat we dan een deelnemersaantal van 200 halen.
Wie er nog tips of ideeën heeft (of het leuk vindt om mee te organiseren): laat het vooral weten!

 

EVCO
 

Het tennisseizoen loopt alweer op zijn eind. We hebben mooie wedstrijden, zonnige borrelavonden en veel gezelligheid gehad. We zijn heel erg blij dat Monika van Opstal ons team komt versterken. Wil jij ook ons team versterken of af en toe een helpend handje bieden, dan horen we het graag!

Als afsluiter van dit jaar organiseren we een GLOW IN THE DARK TOERNOOI. Doe je ook mee? Inschrijven kan hier tot 4 oktober 2017!

Even de feiten op een rij:

- Zaterdag 7 oktober 2017

- 18.45 uur aanwezig, 19.00 uur start

- Leeftijd: 10 - 99 jaar

- Kosten: € 5 (betalen op 7 oktober)

- Dubbeltoernooi: je kan je aanmelden met of zonder partner!

- Draag witte kleding (dat licht leuk op in de blacklight) of een oud wit shirt zodat je die kan verven!

Just do it!

De EVCO – Monika, Noor, Kim & Heidy


 

I’m tennis (1)

Nog niet ingeschreven voor tennisles komende winter? Doe dit dan nu!
Bekijk in je eigen I’M Tennis account de verschillende mogelijkheden en schrijf daarna snel in. Nog geen eigen account, ga dan eerst naar Registreren om daarna gelijk te kunnen inschrijven.
Voor vragen kun je natuurlijk altijd terecht bij jouw clubtrainer of contact opnemen met onze ServiceDesk!
We willen zo snel als mogelijk beginnen met het indelen dus wacht niet te lang.
Graag tot ziens weer deze winter op de vereniging of een andere winterlocatie!
(-: Groet,

Team I’M Tennis

 

I’m tennis (2)

Ook in het winterseizoen is het spelen van wedstrijden het mooiste dat er is! De Wintercompetitie biedt deze mogelijkheid. Elk jaar doen er weer vele teams mee die strijden om de prijzen die worden uitgereikt op de laatste competitie zondag eind maart.
De wintercompetitie gaat begin november van start en loopt tot eind maart. Het vindt plaats op de binnenbanen bij Dekker Warmond, Klinkenberg Sassenheim en Terwegenhal Sassenheim. Er wordt gespeeld op zondagen tussen 10.00 uur en 18.00 uur. De competitie is voor alle leeftijden en wordt ingedeeld op sterkte.
De kosten zijn 118 euro per persoon voor zes zondagen twee uur spelen. Voor de speciale 'Alleen Dubbel'-categorie zijn de kosten 85 euro per persoon voor zes zondagen anderhalf uur spelen.
Nieuw dit jaar is dat je je ook kan aanmelden met een team van vier personen. Je speelt dan vier singles van één uur en twee dubbels van één uur per speeldag. Dit is vooral leuk om bijvoorbeeld met je vaste competitieteam van het voorjaar te doen.
Bij de jeugd kan je weer inschrijven op kleur (Oranje, Groen) en natuurlijk op leeftijd. Omdat de meeste jeugd ook in de winter een druk programma heeft, hebben we besloten vijf wedstrijden per team te organiseren in plaats van zes!
Meer informatie en inschrijven via deze link 
Als je je al aangemeld hebt, kun je deze mail als niet verzonden beschouwen. 
We denken dat het weer een mooi seizoen wordt voor de wintercompetitie en hopen jullie allen opnieuw te zien in het winterseizoen!
Met vriendelijke groet, Bartel en Gert jan

(aan deze Return werkten mee: Gertjan Anker, Sas Evers, Erik Habold, Noor de Kruif en Dauphine Slokker) 

 

 

 

 

« Terug