Nieuws

Jeugdnieuws

Opgeven voorjaarscompetitie vóór 1 december
Afgelopen weekend was de laatste reguliere speeldag van de najaarscompetitie, maar door de regen spelen veel jeugdteams de komende 2 zondagen nog inhaalwedstrijden. De teams Jongens <17 team 1, Junioren <14 team 2 en Oranje 1 team 1 zijn najaarskampioen geworden en Junioren <14 team 1 hoopt dit bij de laatste inhaalwedstrijd nog te worden. Alle teams hebben mooie wedstrijden gespeeld en we hopen dat iedereen weer gemerkt heeft hoe leuk het is om in teamverband leuke wedstrijden te spelen.

Ondanks dat de winter nog moet beginnen, kijken we in de jeugdcommissie alweer vooruit naar het voorjaar. Voor de junioren is het namelijk tijd om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie! Dit kan tot uiterlijk 1 december.

De voorjaarscompetitie begint op 1 april en eindigt in juni. Alle teams spelen in het voorjaar 7 wedstrijden en iedereen kan zich aanmelden vóór 1 december door te mailen naar jeugd@tcroomburg.nl. Vermeld in de mail je naam, geboortedatum, kleur bal en eventuele voorkeur voor teamgenootjes. Teams die graag als geheel bij elkaar willen blijven, kunnen dit ook aangeven via de captains appgroepen. Vragen over de jeugdcompetitie kun je stellen aan de jeugdcommissie. Samen met de trainers zullen we begin december de teams samenstellen, zodat we deze begin januari kunnen inschrijven bij de KNLTB. 

« Terug

» Nieuws archief