Nieuws

Vrijwilligers vacatures

Ondanks dat er nu op de club niet zo veel te beleven valt, staat het jaar 2023 weer bol van activiteiten, evenementen, recreatief- en competitief tennis voor jong en oud. Om samen weer een mooi jaar neer te zetten is de hulp van vrijwilligers essentieel. Kom je ons vrijwilligersteam versterken?

Evenementencommissie
Voor zowel de jeugd als volwassenen staan er wat nieuwe evenementen in de planning. Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Vind jij het leuk om samen met wat anderen een aantal evenementen neer te zetten dit jaar? Meld je aan of informeer door te mailen naar communicatie@tcroomburg.nl.

Onderhoudscommissie
Heb jij groene vingers, weet je van aanpakken en hou je ervan om je handen uit de mouwen te steken? Kom dan het onderhoudsteam versterken! Ons park kan na deze winter wel wat liefde gebruiken. Denk aan groen onderhoud en huis, tuin en keuken 'doe-het-zelf' klussen. Super leuk als jij je ook in wil komen zetten. Geïnteresseerd? Meld je aan of informeer door te mailen naar accommodatie@tcroomburg.nl.

Kascommissie
Ben jij goed met financiën en lijkt het je leuk om eens per jaar de clubrekening door te lichten? Aangezien het penningmeesterschap met een grote verantwoordelijkheid komt, is er jaarlijks een kascommissie van 2 personen die aan het einde van het boekjaar bekijkt of de cijfers kloppen. De kascommissie werkt met een roulatiesysteem. In principe zul je 3 jaar in deze commissie meedraaien. Elk jaar komt er een nieuw lid bij (die kijkt het eerste jaar mee), en gaat degene die al drie jaar mee heeft gedraaid met 'pensioen'. Meld je aan of informeer door te mailen naar secretaris@tcroomburg.nl.

Redactielid nieuwsbrief
Heb jij een goed beeld van wat de leden graag willen lezen, vind je het leuk om stukjes te schrijven en heb je maandelijks een uurtje tijd over om hiermee bezig te zijn? Kom dan de redactie versterken! Heb jij goede ideeën en lijkt het je leuk? Meld je aan of informeer door te mailen naar communicatie@tcroomburg.nl.

« Terug

» Nieuws archief