Nieuws

Inschrijven wintertraining en wintercompetitie

Het einde van de zomercyclus is in zicht. Vragen over eventuele inhaalles(sen) van de zomercyclus kunt stellen aan uw eigen trainer.

Winterlessen
7 november starten de winterlessen. Slamtennis is inmiddels al begonnen met het maken van de indeling. De jeugdlessen verzorgen zij met name bij Trigon (16 weken), de seniorenlessen bij TC Roomburg (12 weken) & bij TV Zuid West (16 weken).

De winterlessen eindigen eind maart. Meer informatie en aanmelden voor de winterlessen vindt u via https://www.yourtennis.nl/clubs/t-c-roomburg.

Wintercompetitie
Ook in het winterseizoen is het spelen van wedstrijden erg leuk en belangrijk! De TennisDirect-Wintercompetitie (indoor) biedt deze mogelijkheid. Elk jaar strijden er weer vele teams mee om de prijzen. TennisDirect heeft bij de seniorenteams mooie tegoedbonnen voor de poulewinnaars. Bij de jeugdteams zijn er schitterende bekers te winnen.

De jeugd kan zich inschrijven op kleur (groen & geel) en op leeftijd. Omdat de meeste jeugdspelers in de winter een druk programma hebben, worden er 5 wedstrijden per team gepland (in plaats van 6). De kosten zijn € 110 per persoon voor 5 zondagen 2 uur spelen.

Aanmelden en informatie is te vinden via deze link: bit.ly/wintercomp22 

« Terug

» Nieuws archief