Nieuws

Geslaagd toernooi vrijdag 2 juli!

Fijn gespeeld en lekkere hapjes en drankjes genoten, dat was wel de algemene conclusie na afloop van dit eerste EVCO-evenement na alle lockdowns. Het was dan ook prima weer en de coronastress leek goeddeels alweer vergeten. Niets stond dus het geluk van zo’n vijftig Roomburg’ers, man en vrouw, jong en oud(er), vrijdagavond jl. in de weg toen ze bij elkaar kwamen voor een leuke pot tennis en veel gezellig tafelen en naborrelen. De EVCO had zelfs een wachtlijst aan moeten leggen van een aantal leden dat te laat besefte dat zo’n toernooi op zomerse avond misschien wel ‘ns behoorlijk lollig kon wezen. En dat was het ook. Niet in het minst door de vlekkeloze organisatie van de vier vrouwen van de EVCO en de fijne hapjes tussen de wedstrijden door van Nienke en haar team als ook door de fanatieke doch immer sportieve speldrang van die vijftig tennissers.

Enige punt van kritiek dat je kon horen, was dat de wedstrijden te kort waren. Tja, veertig minuten is echt de max als je het toernooi niet tot na middernacht wilt voortzetten, ook al draaien sommigen pas warm na de eerste, verloren set. Iedereen verscheen nu wel hongerig bij zijn/haar volgende pot.

Nou ging het ook wel even om sublieme prijzen, van bierpakketten tot flessen wijn en van kingsize shirts tot Intersport-bonnen. Het sympathieke van deze toernooien is dat ook de verliezers van alle drie de wedstrijden nog een lootje overhouden en dus kans op de prijzen. Corine, nieuw lid van de EVCO, deed de trekking van de loterij met verve en betoonde zich een enthousiaste presentator met een geheel eigen en nieuw geluid die elke prijs, zelfs de geringste zoals de witte petjes, tot gewild object wist te promoveren. Bedankt EVCO. Groet, Erik Habold

« Terug

» Nieuws archief