Nieuws

Schrijf je nu in voor de RE/MAX Open Leidse Tenniskampioenschappen

We hebben even moeten wachten, maar er is nu goed nieuws: door de versoepelingen van de corona-maatregelen kunnen de 65e RE/MAX Open Leidse Tenniskampioenschappen op onze club dit jaar wel doorgaan! We maken er weer een super leuk toernooi van en hopen dat jij ook van de partij bent. Je zal wel wat minder wedstrijdritme hebben door het wegvallen van de voorjaarscompetitie maar daar hebben je tegenstanders gelukkig ook last van. 

Open Toernooi

De Open Leidse op T.C. Roomburg bestaat traditiegetrouw uit twee toernooien. Bij het Open Toernooi, van zaterdag 17 tot en met zondag 25 juli 2021, wordt in de categorieën 3 tot en met 7 gespeeld. Je kunt meedoen in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel (max. 2 onderdelen wel). Schrijf je hier nu snel in want het is allemaal wat kort dag dit keer, de inschrijving sluit al op zondag 4 juli om 23:59 uur. 

Ook publiek is weer welkom! Uiteraard houden we wel rekening met de geldende coronamaatregelen. Wat we sowieso dit jaar anders doen, om iets meer ruimte te creëren op ons park en in de planning, is dat we bij alle dubbels in plaats van een derde set een super tiebreak spelen. Net als in de competitie al gebeurt. Hiermee verwachten we ook nachtwerk te voorkomen :-D

Nationale tennistop op Roomburg
Naast het Open Toernooi wordt diezelfde week op T.C. Roomburg ook het vermaarde Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT) gespeeld. Dit toernooi beschikt jaarlijks over een ijzersterk deelnemersveld met tientallen Nationale tennistoppers die strijden om de titel. Super leuk en leerzaam om naar deze wedstrijden te kijken! Wie er dit jaar meedoen maken we in de eerste week van juli bekend. 

Mocht je inmiddels het open toernooi ontgroeid zijn, op maandag 19 en dinsdag 20 juli 2021 worden de kwalificatiewedstrijden voor het NRT gespeeld. Het hoofdtoernooi start een dag later. De finales worden gespeeld op zondag 25 juli 2021.

Groet & graag tot de Open Leidse!

Bob, Bram, Derrick, Kim, Menno & Thomas
Wedstrijdleiding OLK 2021

 

« Terug

» Nieuws archief