Nieuws

Introductie van de TC Roomburg VIP app en jongens 1 in het nieuw gestoken

Graag introduceren wij samen met onze partner Intersport Twinsport aan de Lammenschansweg het speciale VIP APP Spaar voor je club programma.

 

De Intersport VIP app houdt in dat je bijna op al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij INTERSPORT. Roomburg leden kunnen daarnaast nu ook sparen voor de club

.

 

Als VIP-member geniet je zelf dan onder andere van de volgende voordelen: 

  • Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

 

Wat is er dan zo bijzonder aan deze app voor onze club?

 

  • Als lid kun je je via de VIP-app linken aan onze club. Dan wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
  • Aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij voor de club om die te kunnen investeren in goederen voor de club.

 

Om te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download op je telefoon. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

 

Om ook te sparen voor de club kun je je ‘aanmelden’ met een activatie code. Voor onze club is deze: tcroomburg

 

Ook als je de VIP app al hebt gedownload kun je linken met de club, zodat we ook als club profiteren van jouw aankopen. Een instructie over hoe je dat doet tref je aan in onderstaand stappenplan.

 

 

Als onderdeel van de sponsoring van onze club steekt Intersport ook jaarlijks een selectieteam van onze club in het nieuw. Dit jaar is deze eer ten deel gevallen aan onze eerste jongensteam. Op bijgaande foto zijn de mannen in hun nieuwe outfit te zien. U zult ze vast vaak op de club zien in deze outfit of hun mooie trainingspak.

« Terug

» Nieuws archief