Nieuws

Eind augustus LED-verlichting

In de week van 24 augustus zullen de bestaande lampen in onze lichtmasten vervangen worden door LED-verlichting. Met deze overstap wordt de belangrijkste stap gezet in het energie zuiniger maken van onze club.


Trouwe bezoekers van de algemene ledenvergadering weten dat duurzaamheid al zeker 5 jaar op de agenda van het bestuur staat. De logische overstap naar LED-verlichting is in dat kader regelmatig besproken. De prijs kwaliteit verhouding en de terugverdientijd is flink vooruit gegaan zodat wij nu de tijd rijp vinden.

Wij hebben besloten om de vervanging in de zomervakantie te laten plaatsvinden, zodat de nieuwe verlichting tijdens de clubkampioenschappen en competitie beschikbaar is. Tijdens de vervanging kan er in principe gewoon worden doorgespeeld op de banen waar de installateur niet aan het werk is. We hebben besloten om de lampen die kapot zijn gegaan niet meer te vervangen. Helaas zal onder andere op baan 2 de komende weken daardoor minder goed verlicht zijn dan u mag verwachten. Wij hopen dat iedereen begrip heeft voor het besluit om de oude lampen niet meer te vervangen.  

Bovenal hopen we dat iedereen, net als wij, blij is met de overstap naar de goede en duurzame LED-verlichting.
Het bestuur 

« Terug

» Nieuws archief