Nieuws

korte update afhangen

Hierbij een korte update over het digitaal op afstand afhangen met behulp van de KNLTB Club App. We zien dat er heel veel goed gaat en dat er driftig gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe methode. Goed om te zien en goed om ook weer zoveel weer blije tennissers te zien. Ook zien we dat er her en der nog wel wat probleempjes zijn met het installeren en gebruiken van de app. Op de site van de makers staat nogmaals een korte handleiding. Reminder: het juiste e-mail adres moet wel bij ons bekend zijn. Bij problemen mail even naar de bekende adressen binnen de club of naar algemeen@tcroomburg.nl.

Verder hebben we de afhangregels in deze corona tijden iets bijgesteld, die zijn nou als volgt: je kunt met z’n tweeën 45 minuten afhangen. Dit mag 3x per dag. Er moet dan wel minimaal 2 uur tussen de reserveringen zitten. Als de baan na het spelen niet afgehangen wordt mag er vanzelfsprekend langer doorgetennist worden. Hou het respectvol en hou rekening met elkaar. 

Tevens ook even de tijden van de sproeibeurten op een rijtje (deze zijn relatief kort en de banen zijn snel weer bespeelbaar daarna, dus eventjes geduld dan): 10:30, 12:00, 14:30, 17:50)

« Terug

» Nieuws archief