Nieuws

Henny en Anja stoppen bij T.C. Roomburg

Onze pachters, Henny en Anja, hebben na 18 jaar besloten om te stoppen bij onze club. Henny heeft een vaste baan aangeboden gekregen, waar hij graag op in gaat. Dit vinden we jammer, maar vanzelfsprekend hebben we hier begrip voor. We kijken nu samen naar een goede afronding en een afscheid op 12 januari aansluitend op de ALV. We zijn dus per direct op zoek zijn naar een nieuwe betrokken pachter. Zie hieronder de vacature!

Gezocht: enthousiaste pachter voor Tennisclub Roomburg

Horecatijger, liefhebber van tennis, betrokken en een échte aanpakker? Dan hebben we je nodig! Voor onze tennisclub T.C. Roomburg  zoeken wij vanaf 1 maart 2020 een pachter/pachtersduo.

 

Tennisclub Roomburg?
Dat zijn meer dan 1.000 betrokken en enthousiaste leden, 9 tennisbanen, een minibaan, een tennisschool, een clubhuis met bar, keuken én een gezellig terras. Een club die nog steeds groeit en waar jong en ouder komen lessen, vrij spelen, competitie spelen of naar een evenement komen.

Ons park ligt op een mooie locatie in de Professorenwijk van Leiden. Het actieve seizoen - gevuld met competities en toernooien - speelt zich af van eind maart tot eind oktober; in de overige maanden wordt er (nog) niet getennist bij T.C. Roomburg en is het park gesloten.

 

Wat houdt pachten bij Roomburg in?

Helaas heeft ons huidige pachtersduo na 18 jaar besloten iets anders te gaan doen en om die reden zijn we op zoek naar een nieuwe pachter. Wij zijn op zoek naar een pachter die de juiste balans kan vinden tussen het exploiteren van een commerciële horecagelegenheid met alle papieren en vergunningen die daar bij horen, maar aan de andere kant ook het verenigingsleven begrijpt en dat een plek in die exploitatie kan geven.

 

Wat verwachten we van jou?

  • Dat je het zonnetje in huis bent. Je bent betrokken en het ‘vaste’ gezicht achter de bar waar mensen terecht kunnen voor vragen en natuurlijk lekker eten en drinken. Je bent als pachter echt de bindende factor tussen leden, tennisschool en bestuur;
  • Dat je op een toegankelijke en professionele manier de bar en de keuken in ons clubhuis runt, waarbij een mix van sportiviteit, creativiteit en gezelligheid van belang is;
  • Ondernemerschap: dat je op basis van een pachtconstructie, en op eigen rekening en risico, ons clubhuis met bar en keuken exploiteert. Natuurlijk is er ruimte om naast de clubactiviteiten bijvoorbeeld cateringactiviteiten te doen vanuit ons clubhuis.
  • Dat je dagelijks ons clubhuis, terras etc. schoonhoudt en toezicht houdt op de banen;
  • Dat je enthousiast bent over de tennissport, de leden van T.C. Roomburg en alle bezoekers van de club;
  • Dat je ruime openingstijden hanteert die zoveel mogelijk aansluiten bij de aanwezigheid van onze leden;
  • Dat je actief en in goed overleg meedenkt met commissies om zo zaken rond de club te regelen (pro-actief en op vraag);
  • Dat je in het bezit bent van alle vereiste horecadiploma’s en vergunningen.

Deze functie is in eerste instantie voor een jaar, ingangsdatum in overleg.

 

Hoe ziet de procedure eruit?
Als je meer wilt weten of je interesse kenbaar wilt maken voor deze vacature kun je tot uiterlijk 15 januari je motivatie en cv sturen naar: secretaris@tcroomburg.nl.
De gesprekken vinden daarna in januari en februari plaats. 

 

Heb je vooraf vragen? Bel of mail ons gerust. John (voorzitter): 06 27 35 45 10

« Terug

» Nieuws archief