Nieuws

Nieuwsbrief november 2019

Met deze keer:

  • Tennissen in de herfst
  • Activiteiten vanaf de zomer
  • Tennispasjes
  • Clubkampioenschappen
  • ALV

Tennissen in de herfst

Het seizoen is al weer bijna ten einde, maar we gaan proberen om net als vorig jaar de banen zo lang mogelijk open te houden. Het is mogelijk om overdag te tennissen zolang de banen dit toelaten. Er hangt een slot aan het hek, code 2313, en het clubhuis is toegankelijk met uw ledenpas. Zorg dat u, wanneer u als laatste het park verlaat, het slot weer op het hek doet. De komende weken zijn er misschien nog inhaalavonden van de tennisschool en de najaarscompetitie, dan is mogelijk ook het clubhuis geopend en kunt u ’s avonds met verlichting spelen. Kijk op de webcam of de verlichting aan is. Door de vele regen van de afgelopen weken zijn de banen niet meer in topconditie, het is dus alleen mogelijk te spelen wanneer de banen droog zijn. Wanneer er plassen op de banen liggen, kunt u niet spelen!

 

Activiteiten vanaf de zomer:

In de vakantie is het openjeugdtoernooi georganiseerd, de vaste ploeg vrijwilligers heeft hier weer een mooi toernooi van gemaakt . In augustus zijn de clubkampioenschappen geweest, de commissie heeft weer een leuk toernooi voor de leden georganiseerd met als hoogtepunt de populaire pub-quiz! Het bestuur is heel blij met de goede organisatie van deze toernooiweken en dankt de commissies! Het mosseltoernooi is al jaren een drukbezocht evenement, de EVCO heeft weer in samenwerking met team Henny gezorgd voor een gezellige dag. De zondagavondladdercompetitie heeft wat langer geduurd dit jaar omdat de slotavond drie keer verregend was, gelukkig was het op 20 oktober droog en konden de laatste wedstrijden gespeeld worden. Remmert en Ted organiseren de zondagavond ladder al zes jaar en zijn op zoek naar opvolgers om deze leuke activiteit volgend jaar te organiseren. Het draaiboek ligt klaar, wanneer u zin heeft om als vrijwilliger voor de club deze activiteit te helpen organiseren, meldt u dan bij Remmert de Vries of Ted Paap.

 

Tennispasjes

Ter herinnering: de pasjes van 2019 zijn ook in 2020 geldig, gooi uw oude pasje dus niet weg !

 

Clubkampioenschappen

De Roomburg Senioren Re/Max Clubkampioenschappen 2019, even terugblikken: 173 deelnemers -- 10 dagen -- 18 onderdelen -- categorieën 2-4 tot en met 8-9 en héél veel tennisballen. Tijdens de wedstrijden werd er (zoals dat hoort!) serieus gestreden. Na afloop werd er (zoals dat hoort!) gezellig samen een drankje gedaan op het terras, met een lekker hapje erbij. Enkelen mochten tussendoor ook nog even op de massagestoel van Wanda plaatsnemen om de spieren weer los te krijgen. Ook dit jaar viel er helaas de nodige regen, zodat de sponsen er aan te pas moesten komen. Daardoor ook was het een heel gepuzzel om de geplande wedstrijden te laten spelen; gelukkig lieten de meeste wedstrijden zich goed verzetten. Vrijdagavond speelde het Nederlands elftal (tegen Duitsland, gewonnen!). Daardoor hadden we de PubQuiz en Loterij op zaterdag 7 september gepland. En ja hoor, opnieuw puilde het fietsenrek uit en waren er opeens te weinig stoelen in het clubhuis. Elf teams met wederom creatieve namen toonden hun fanatisme. Iedere Roomburg’er weet nu gelukkig dat Bert en Ernie, bij elkaar opgeteld, slechts één wenkbrauw hebben! Zaterdag en zondag weer fris op de baan, met op zondag de laatste mooie finale partijen waar het publiek van heeft genoten. Rond 17.00 uur waren alle winnaars bekend (terug te vinden op toernooi.nl) en werden de prijzen uitgereikt. Zo sloten we dit mooie en gezellige onderlinge toernooi af. Dank allemaal, op de naar Clubkampioenschappen 2020! (Sas Evers)

 

ALV

De ALV over 2019 is gepland op 11 januari 2020, noteer deze datum alvast in uw agenda. Vooruitlopend op de agenda willen we u alvast vertellen dat Tycho de Vos zijn functie van penningmeester en dagelijks bestuurslid zal neerleggen, na vier jaar. Het bestuur is dus op zoek naar een nieuwe penningmeester. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger iets voor de club te doen, of meer informatie te willen hebben over deze functie dan kunt u zich melden bij John Doove, Astrid Verheule, Tycho de Vos, Klaas Jan Doeven, Sandra Poel, Heidy Aartman of Thomas Quadekker. Het bestuur wenst u veel tennisplezier in de herfst, buiten op Roomburg of binnen in de hal!

« Terug

» Nieuws archief