Nieuws

Nieuwsbrief juni 2019

Met deze keer:

  • Statushouders van harte welkom bij TC Roomburg
  • Tennisen voor Xenia op 6 juli
  • Thuisblijverscursussen
  • Jeugdtoernooi & competitie
  • Aanmelden najaarscompetitie senioren
  • Beschikbare banen
  • Toss avond
  • Clubkampioenschappen senioren

Statushouders van harte welkom bij TC Roomburg

Dit tennisseizoen is er vanuit enkele leden een initiatief ontstaan om statushouders bij onze club te laten tennissen. Via project JAS, waar een van onze leden tot voor kort werkte, hebben zich 6 jong-volwassen statushouders, inwoners van Leiden, enthousiast opgegeven voor dit initiatief. Sommigen hebben al tenniservaring in hun geboorteland opgedaan. Zij zijn nu nog niet in staat een eigen lidmaatschap bij een tennisvereniging (inclusief lessen) zelf volledig te financieren, maar zij willen wel graag tennissen.

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid wil TC Roomburg het lidmaatschap toegankelijk maken voor mensen die zonder dit project zich niet zouden aanmelden voor een tennisvereniging en stelt daarom een zomerlidmaatschap ter beschikking.

Om hen te faciliteren hebben we inmiddels de Rabobank bereid gevonden om een donatie te doen. Andere initiatieven om dit project te laten slagen zijn reeds in een ver gevorderd stadium en inmiddels gaat ook de les a.s zaterdag 15 juni van start

Maak daarom kennis met: Narges (v), Arash (m), Sara (v), Soleil (m), Ayat (m) en Somayeh (v)!

 

Wij, de initiatiefnemers van dit project, vinden het geweldig als deze leuke groep kan integreren met andere leden en dat wordt warm gesteund door het bestuur. Dus als er een clubje is die nog tennissers zoekt: denk ook aan hen. Het is de bedoeling dat zij, liefst geheel zelfstandig, ook na dit seizoen bij onze club blijven tennissen.

 

Astrid Verheule

Ted Paap

Tonny Ohlenschlager

 

 

6 Juli tennissen voor Xenia

Op 6 juli tennissen we voor het goede doel. Hoe werkt het? Je koopt een baan voor minimaal 50 euro! Dit kan alleen of met een team/ vrienden. De opbrengst komt volledig ten goede aan Xenia. I'm Tennis zet hiervoor haar leraren in. Lees hier meer over tennissen voor Xenia en alle andere activiteiten dit weekend! https://www.tcroomburg.nl/form/6439/EVCO-Formulier

 

 

Thuisblijverscursussen

Voor zowel de jeugd als voor senioren organiseert I’m Tennis Events thuisblijverscursussen. Heerlijk doorspelen in de zomer. Lees hier meer over het programma of meld je direct aan!

 

Jeugd

Voor de jeugd die niet of niet al meteen op vakantie gaat en graag door wil gaan met lessen organiseert I`M Tennis Events de zeer populaire "Thuisblijverscursussen."

Thuisblijverscursus Classic 

5 doordeweekse dagen

Ochtendprogramma: warming up en tennistraining van 09.00 - 12.00 uur

Kosten zijn 125 euro p.p.

 

Thuisblijverscursus Deluxe

5 doordeweekse dagen

Volledig dagprogramma van 09.00 - 18.00 uur

Ochtendprogramma: warming up en tennistraining van 09.00 tot 12.00 

Lunch 12.00-13.00

Middagprogramma tot 18.00: bijvoorbeeld zwembad, bowlen, bioscoop, strand, aquapark en tennistoernooitjes (afhankelijk van het weer)
Het is voor kinderen vanaf 7 jaar.
Kinderen moeten hun zwemdiploma hebben.
Kosten zijn 290 euro p.p.

 

Vooral de Thuisblijverscursus DELUXE is de afgelopen 2 jaar een succes gebleken! U heeft de hele dag geen omkijken naar uw kind. Terwijl u naar uw werk gaat, nemen wij uw kind veilig onder onze hoede en speelt het samen met kinderen die allemaal graag op de tennisbaan staan. Daarnaast is uw kind vrijwel de hele dag sportief en/of in de buitenlucht lekker bezig. 
De thuisblijverscursus zal bij TC Roomburg georganiseerd worden.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar 
gertjan@imtennis.nl

 

Senioren
Naast de zeer populaire thuisblijverscursussen voor kinderen, organiseert I'M Tennis Events dit jaar voor de derde keer een cursus voor senioren! Bij de thuisblijverscursus krijg je elke avond 2 uur lang tennisles gedurende 5 dagen! Hiermee kan je de tennisvaardigheden een goede boost geven!

20.00 tot 22.00 uur met maximaal 16 personen op 4 banen
De cursussen zijn van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar 
gertjan@imtennis.nl

Locatie: TC Roomburg

Kosten: € 100 per persoon

 

 

Jeugdtoernooi & Competitie

Elk jaar organiseren we op Roomburg ons eigen Open Jeugdtoernooi! Inmiddels een begrip in de regio, onder andere door de Beach tennisbanen die we op baan 5 maken.

Van 19 t/m 25 augustus 2019 zal dit toernooi op ons park plaatsvinden. Kinderen van 5 t/m 17 jaar kunnen hieraan meedoen. We spelen in alle categorieën in poules. Tussendoor kun je lekker chillen bij de beachtennis. Zorg dat je erbij bent!

 

Inschrijven kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=507B9738-2DA9-48F7-BBD8-AF24AFB91D58&srmk=1

 

Let op: nog een reminder voor de najaarscompetitie jeugd: aanmelden kan via een mail met naam en geboortedatum aan jeugd@tcroomburg.nl voor 20 juni.

 

Overige mededelingen

Aanmelden najaarscompetitie senioren

In september en oktober nog lekker 7 keer competitie spelen? Dat kan! De aanmelding voor de najaarscompetitie voor senioren vind je hier: http://bit.ly/compnajaar2019. Iedereen kan zich inschrijven!

 

Beschikbaarheid banen

Er zijn deze zomer weer veel leuke evenementen, waar zowel jeugd als senioren aan mee kunnen doen. Vanzelfsprekend zorgen we voor zoveel mogelijk vrije banen. Tijdens toernooien zijn alle leden van Roomburg ook van harte welkom bij Unicum om te tennissen. Als de definitieve planning en indelingen bekend zijn publiceren we dit op de site en houd ook Facebook in de gaten.

 

Toss avond

Wanneer je zin hebt om op woensdagavond een avond te tennissen tegen verschillende mensen, kom dan naar de Toss avond. Je wordt per wedstrijdje ingedeeld naar niveau. Inloop is vanaf 19.30 uur en 20.00 uur starten we.

 

Clubkampioenschappen senioren

De clubkampioenschappen seniore starten al in de laatste week zomervakantie. Nadere informatie over inschrijving volgt!


 

« Terug

» Nieuws archief