Nieuws

Tennissende zomergasten van TC Unicum!

Beste Roomburgers,

Wij werken graag samen met de andere tennisclubs in Leiden, bijvoorbeeld in de Stichting Leitensa (Leidse Tennis Samenwerking). Onlangs hebben we met de zes Leidse clubs deze samenwerking weer kracht bijgezet. Zo werken we aan een gezamenlijke tennisvisie voor Leiden, zijn we een programma aan het opstellen om jeugd (zonder extra kosten) bij alle zes de clubs te kunnen laten spelen en trekken we gezamenlijk op richting bijvoorbeeld de gemeente Leiden.

Bij zo’n samenwerking hoort ook dat je elkaar af en toe helpt en in dit geval kan TC Unicum onze hulp gebruiken. Zij gaan namelijk in de maanden juli en augustus hun banen vernieuwen en zijn dan dicht. Zo druk als het april, mei en juni kan zijn, zo rustig is het vaak op onze banen in juli en augustus. Wij hebben hen dan ook aangeboden (behalve natuurlijk tijdens toernooien en evenementen) periode (9 juli t/m 29 augustus) op onze banen te komen spelen. Roomburgleden zullen daar geen hinder van ondervinden. Als het druk wordt dan kunnen leden van Unicum niet afhangen en dus alleen op de leegliggende banen kunnen spelen (na het laten zien van hun Unicum pasje bij de bar). Uiteraard hopen we dat jullie onze gasten met open en armen ontvangen (misschien ook wel eens leuk iemand van een ander park uit te dagen :) ) en weten we dat als wij wellicht een keer hulp nodig hebben dat de andere Leidse tennisclubs en Unicum in het bijzonder ons uiteraard ook met open armen ontvangen.

Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben kunnen jullie die natuurlijk altijd richten aan het bestuur (voorzitter@tcroomburg.nl).

 Een fijne zomer met gezellig en succesvol tennis gewenst!

John Doove, namens het bestuur.

« Terug

» Nieuws archief