Nieuws

Update over het Openingstoernooi!

Beste Roomburgers,

Eerst het goede nieuws: we hebben nog nooit zoveel aanmeldingen gehad voor een EVCO toernooi! Zoveel dat we meer dan 10 banen kunnen vullen, terwijl we er maar 7 tot onze beschikking hebben. We denken nu aan een alternatief roulatiesysteem hetgeen betekent dat je wat minder tijd op de baan doorbrengt, maar meer tijd hebt met je clubgenoten bij te praten.

Dan het minder goede nieuws. Helaas lijken de weergoden ons niet gunstig gezind te zijn doordat er al een paar dagen regen wordt voorspeld voor 2e Paasdag, de dag van ons openingstoernooi. Gelukkig komen weersvoorspellingen niet altijd uit en heeft de dag 1 april vaak ook wat leuke grappen in petto, dus definitief doorgeven of het openingstoernooi al dan niet doorgaat, doen we pas maandagochtend 1 april zelf rond de klok van 11 uur.

Omdat Ilse en Nienke wel al inkopen hebben gedaan om ons allerlei lekkere tapa’s voor te schotelen, willen we heel graag aan jullie laten weten dat de tapa-borrel sowieso doorgaat en die start dan om 16:30 uur.
De prijs is € 10 inclusief een drankje (wijn, gewoon bier, fris).


Mocht je toch een reden hebben niet te komen als we niet kunnen tennissen, laat het ons aub weten door een mail te sturen aan:
evenementen@tcroomburg.nl.

Ondertussen blijven we hopen op droog weer!

Tot maandag!
Carina, Corine en Gwen van de EVCO

« Terug

» Nieuws archief