Home

T.C. Roomburg, de tennisclub voor jong en oud!

Inschrijven lessen Lid worden

Korting op je lidmaatschap? Lees hier hoe het werkt!

Nieuws

Mosseltoernooi 2023

 

Het Mosseltoernooi zal dit jaar plaatsvinden op 21 oktober. Ook dit jaar zullen Nienke en Ilse er weer voor zorgen dat de smoeltjes goed gevoed het clubhuis verlaten aan het einde van de avond. Schrijf je in en betaal vóór 18 oktober via het aanmeldformulier op de site. In het geval van regen zullen we alsnog gezellig met elkaar mosseltjes eten in het clubhuis. Hoe dan ook een leuke avond in het verschiet dus!

Aangepaste openingstijden 3 oktober

Beste leden,

De bar zal op dinsdag 3 oktober van 9 tot 12 geopend zijn. Daarna is er geen personeel meer aanwezig en zijn alleen de toiletten en kleedkamers toegankelijk. 
Wij wensen jullie een prettig Leidens ontzet!

 

Nieuwsbrief september 2023


Beste leden,  

Na de zware strijd om de clubtitels is vorige week ook de najaarscompetitie weer van start gegaan. Op een paar plaatselijke buitjes na ter hoogte van baan 6 t/m 9 te wijten aan een eigenwijs sproeisysteem bij de hockey, houden we het vooralsnog redelijk droog en zonnig. Hopelijk kunnen we dit jaar wat langer genieten van mooi weer. Bij het einde van het seizoen hoort natuurlijk ook het altijd drukbezochte mosseltoernooi. Ben jij er (weer) bij? 

 

Lees meer »

Foto's OLK 2023

Aan het einde van een geslaagde week, maakte Steven de Bie foto's van de deelnemers die het finaleweekend hadden gehaald. De foto's zijn hier te vinden.

Kom top tennis kijken! En doe mee met de Pubquiz!

Tientallen tennissers uit de Nationale top 100 tennistoppers strijden dit weekend om de titel tijdens de 67e RE/MAX Open Leidse Tenniskampioenschappen op Roomburg.

Het beroemde tennistoernooi vindt alweer voor de 67ste keer plaats op onze club, en zoals elk jaar doen veel toppers mee. Dat belooft mooi tennis dit weekend! 

Leuk als jullie komen kijken! Op zaterdag worden de halve finales gespeeld en zondag zien we wie de titel in de wacht sleept tijdens de finales!

Lekker eten kan natuurlijk ook bij Nienke en Ilse. 

Vanavond organiseren we een gezellige pubquiz, deelname is gratis. Aanmelden kan in het clubhuis of door een mailtje te sturen naar de wedstrijdleiding: openleidse@tcroomburg.nl 

 

Tot ziens op de club! 

Spelen op Unicum tijdens OLK 2023

Leden van TC Roomburg mogen bij Unicum tennissen gedurende het toernooi t/m zondag 23 juli. Er kan gespeeld worden op de vrije banen, er hoeft niet te worden afgehangen. 

Schrijf je nu in voor de RE/MAX Senioren Clubkampioenschappen 2023!

Zoals elk jaar spelen we eind augustus weer de altijd spannende en gezellige senioren clubkampioenschappen. Zet de data alvast in je agenda: 22 augustus t/m 3 september. We spelen zoveel mogelijk in poules, op alle niveaus ’s (2 t/m 9) en je kunt singelen, dubbelen en mixen! Dus grijp je kans en ga de strijd aan met je trainingsmaten en andere clubgenoten! Inschrijven kan nu via RE/MAX Senioren Clubkampioenschappen 2023 | Toernooi.nl. Daarnaast is er de inmiddels al legendarische Roomburg Pubquiz op vrijdagavond 1 september en staan er nog een aantal leuke verrassingen op het programma. Mis het niet! 

Geen Informatieavond over padel (23 juni), maar wel plannen voor het clubhuis

Beste Roomburgers,

 

Morgenavond (23 juni)  waren we van plan de mogelijkheden voor Padel bij Roomburg aan jullie terug te koppelen. In plaats daarvan lichten we jullie graag bij deze graag in, omdat ons uitzoekwerk de laatste maanden ons heeft geleerd dat er op dit moment geen eenvoudig scenario voor padel is.

Wel is er enthousiasme en zijn er mogelijkheden om het clubhuis aantrekkelijker en duurzamer te maken. Daar gaan we graag mee aan de slag. Hieronder lichten we eea graag nog even toe.

Lees meer »

» Nieuws archief