Nieuws

Panel-avond wensen tennispark

Hallo leden,

Als bestuur van tennisclub Roomburg zijn we al enige tijd bezig met manieren waarop we ons tennispark verder kunnen ontwikkelen om ook in de toekomst een fijne tennisclub te houden. In dat kader zijn we ook betrokken bij de overleggen en plannen rondom een mogelijk nieuw Roomburgpark.

We willen jullie vragen met ons mee te denken over de verschillende mogelijkheden en de wensen die er zijn vanuit onze club en leden. Daarnaast willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken. Daarom organiseren we op dinsdagavond 11 december a.s. een eerste sessie, onder leiding van Herwin Brillemans. Herwin biedt ons, vanuit de KNLTB, ondersteuning. Tijdens deze avond gaan we samen in gesprek over de toekomst van TC Roomburg en wat dat betekent voor ons tennispark. 

 

Er zijn 24 plaatsen beschikbaar. Deze 24 plekken worden ingevuld door leden uit alle geledingen van onze vereniging. Op deze manier worden alle belangen uit onze club vertegenwoordigd. 

Schrijf je nu meteen hier in of uiterlijk dinsdag 27 november. We laten je uiterlijk 3 december weten of je bij deze sessie aanwezig kunt zijn. Bij voldoende animo kijken wij er vanzelfsprekend naar uit om meerdere sessies te organiseren.

 

Groeten,
Het bestuur 

« Terug

» Nieuws archief