Nieuws

Toss avond start op woensdagavond!

Het hele zomerseizoen kan je elke woensdagavond meedoen met de Toss avond. Vanaf 19.30 uur, voor Roomburgleden. Spelen onder mooie Hollandse avondluchten, bedoeld voor beginners en gevorderden. Hoe meer spelers, hoe meer variatie!

Wat is het?

Racket trekken is je kans om wekelijks, zonder afspraak, een stevige pot tennis te spelen.

Deelnemers verzamelen zich op woensdagavond om 19:30 hr op het park en worden op basis van speelsterkte ingedeeld voor een aantal korte wedstrijden.

Elk half uur wissel je van tegenstander. De banen 1 & 2 zijn hiervoor beschikbaar.

Voor wie?

Oudgedienden, nieuwe gezichten, beginners, gevorderden.

Alle leden die zin hebben om een avondje lekker te tennissen, kunnen meedoen met racket trekken. Als nieuw lid leer je door middel van racket trekken veel mensen kennen, waardoor je je eigen tennisafspraken kunt gaan maken.

Wanneer?

Elke woensdagavond, van 19:30 hr tot 23:00 hr. De Toss-avond op de woensdagavonden gaat het gehele seizoen door (behalve tijdens toernooien en als er woensdagavond competitie is). 
Iedereen die zin heeft om te dubbelen, kan naar de club komen en wordt dan met enkele andere Roomburgers ingedeeld. Het is daarom altijd weer verrassend met wie en tegen wie je speelt. Een uitstekende mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen om direct eens een extra tennisafspraak mee te maken.

Neem je KNLTB-pasje mee en lever dat in bij het organiserende Roomburg lid.

Op basis van de pasjes kunnen we een betere indeling op speelsterkte maken en sneller wisselen.

De gehele avond kun je uiteraard een hapje en drankje nuttigen op het terras van TC Roomburg.

Wij wensen je veel tennisplezier !

Remmert de Vries

06-29041437

« Terug

» Nieuws archief