Nieuws

Vernieuwd baanreglement

Het baanreglement is geactualiseerd. De voornaamste wijziging is:

-Digitaal afhangen wordt de norm, afhangen in het clubhuis blijft mogelijk.

De afgelopen periode hebben de leden noodgedwongen kunnen oefenen met digitaal afhangen. We hebben daarvan de voordelen ingezien en voert het digitaal afhangen door als standaard. Tegelijkertijd bieden we de mogelijkheid voor de leden om nog steeds een baan af te hangen via de computer in het clubhuis.

 

Het bestuur vraagt de leden om medewerking voor onder meer het volgende: Indien digitaal is afgehangen en u bent uiteindelijk verhinderd, annuleer de reservering.  Indien dit niet gebeurt zal de baan niet meer gereserveerd en gebruikt kunnen worden door de andere leden. Daarnaast is er bij reserveren ’s avonds een koppeling met het activeren van het licht. Indien niet wordt geannuleerd staan de lichtmasten onnodig aan, met overlast en onnodige energieverspilling en -kosten vandien. We willen dit voorkomen. Ook dient er te allen tijde onder iegen naam/lidmaatschap te worden afgehangen.

Ga na regen niet meteen de baan op, de GEHELE baan moet écht droog zijn (niet spiegelen en niet meer glad zijn). ook niet gaan slepen om plassen te willen verwijderen, dit heeft geen zin en is heel slecht voor de baan; het slibt hem dicht.

Lees het reglement goed door, dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Veel tennisplezier!

Bestuur TC Roomburg

 

« Terug

» Nieuws archief