Nieuws

Kort nieuws

Ha Roomburgers,

De laatste Corona maatregelen houden in dat tennis met 4 personen op een baan buiten toegestaan blijft, maar clubhuizen & kleedkamers blijven gesloten en (officiële) wedstrijden spelen is verboden. De avondklok gaat in om 22 uur. Dit betekent dat tennis in de avond langer mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 22.00 uur thuis bent.

Helaas heeft de KNLTB de voorjaarscompetitie opnieuw moeten uitstellen, voor zowel de jeugd als de senioren. Het nieuwe plan is om een verkorte competitie te spelen vanaf juni. Binnenkort meer info.

We heten bij deze ook nogmaals veel nieuwe leden welkom! Leuk dat jullie bij Roomburg komen tennissen. Nog even de summiere clubregels op een rij; reserveer van te voren digitaal een baan middels de KNLTB-app. Betreedt de banen alleen met goed tennisschoeisel en sleep de baan van hek tot net in een rondje. Sleep ook voordat de sproeiers aangaan. Dit geldt natuurlijk voor iedereen. Altijd, maar zeker nu in het begin, met nieuw geprepareerde banen is het van belang veel en goed te slepen!

Oh ja, besluit je toch niet te gaan tennissen; annuleer dan je boeking dan gaat de verlichting niet onnodig aan.

Help elkaar en met name nieuwe leden om hen wegwijs te maken en spreek elkaar aan op onze huisregels.

Aangezien het clubhuis nog steeds dicht is, dienen de laatsten die het park verlaten het toegangshek middels het hangslot (code: 2313) dicht te doen om ongenode gasten (ook dieren) geen toegang tot ons park te geven. DENK HIERAAN.

De lessen zullen veel op de voorste banen gaan plaatsvinden om op deze wijze nog meer reuring op het park te krijgen, ook kunnen de trainers zo wat meer en makkelijker de boel in de gaten houden.

 

Verder is er vanaf vrijdag 2 april weer elke week instuif voor de jeugd.

Alle jeugdleden kunnen op vrijdag gratis een uurtje extra komen trainen van 17.30-18.30 uur.
We zetten een muziekje aan en maken er een feestje van. Als het clubhuis weer open mag, wordt er ook weer een maaltijd gemaakt. Aanmelden is voor nu niet nodig. Dus kom elke week gezellig extra trainen.

« Terug

» Nieuws archief