Nieuws

Tennis dit najaar

De banen houden het nog redelijk, er kan nog steeds getennist worden, MAAR denk erom dat je NIET te snel gaat spelen als het (’s nachts) gevroren heeft of de banen te nat zijn. Je merkt dit meteen; de banen zijn gladder, zachter en spiegelen. Dit is gevaarlijk, zeer blessure-gevoelig en erg slecht voor de banen. Vermijd dan dus de vroege-ochtend tennisuurtjes..

Doordat onze hockey-buren ook zo nu en dan bij ons tennissen hebben we wat nadere regels gemaakt. TC Roomburg-leden gaan altijd voor. Jullie kunnen en moeten natuurlijk gewoon een baan reserveren, dat kunnen niet-leden niet. Introduceren kan alleen nog overdag.

Het is rond 20u nog steeds redelijk druk op de baan, terwijl daarvoor en daarna meestal plek genoeg is. Kijk eens of je iets eerder of iets later kunt komen. Jullie kunnen natuurlijk ook een appje sturen om het licht langer te laten branden als je langer door wilt spelen.  De nummers hiervoor hangen op A4-tjes op het park (06-55791340, 06-27354510 of 06-17113044). Het kan voorkomen dat er mensen komen die dachten dat ze ook konden spelen, los dit samen op! Meestal is er wel een andere baan beschikbaar en vraag via de app of de verlichting daar ook aan kan.

We zien wel dat er zo nu en dan misbruik gemaakt wordt van het afhangsysteem; mensen die afhangen met de gegevens/pasje van een lid maar zelf geen lid zijn. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Als dit geconstateerd wordt zullen we maatregelen moeten nemen. 

Tot slot, ben je de laatste die het park verlaat: doe het hek op slot (code: 2313).

Kortom: laten we blij zijn dat we nog buiten kunnen tennissen en we lossen het samen wel op in deze aparte tijden! 

Nog veel tennisplezier gewenst en blijf gezond! 

« Terug

» Nieuws archief