Home

Lid worden

T.C. Roomburg, de tennisclub in Leiden voor jong en oud!

* Interested to learn more about T.C. Roomburg and not able to read Dutch? Click here.

* Korting op je lidmaatschap? Kijk dan snel hier!

Inschrijven lessen Lid worden

Nieuws

In memoriam

Op 27 november jongstleden is Nel Stap-van den Bos overleden. Nel is 81 jaar geworden.
Op de banen van Roomburg was Nel een graag geziene speelster. En ook als toeschouwer bij de
wedstrijden van haar dochter Nelleke Weijermans was zij vaak op de baan te vinden. Waar Nel
was, was vrolijkheid. Nel heeft ook een aantal jaren de functie van penningmeester in het bestuur
van Roomburg vervuld. Dat heeft zij met verve gedaan, en met veel deskundigheid wist zij de
financiën van de club te bewaken. De laatste jaren ging haar gezondheid meer en meer achteruit. Wij zullen Nel missen en wensen Nelleke en haar gezin, haar man Martin en verdere familie heel veel sterkte om dit grote gemis een plekje te geven.

Toss-avond in 2021

Beste tennis liefhebbers,

Vanwege corona regels en begin winter periode is er dit jaar 2021 geen Toss vanavond meer ingepland.

Volgend jaar 2022 gaan wij dan weer bekijken hoe wij het kunnen inregelen.

Het bestuur is erg blij met de vele enthousiaste TOSS deelnemers en wil jullie hiervoor bedanken.

Fijne Sint, Kerst en Oud/Nieuw. Kortom fijne feestdagen toegewenst !

T.C. Roomburg

  

 

Ledenenquête: maak kans op jaar gratis lidmaatschap!

Beste Roomburgers,

De laatste jaren is er nog al wat gebeurd rondom onze mooie tennisclub. We hebben een nieuw team van pachters, een nieuwe aankleding van het clubhuis en LED lampen voor duurzame en gerichte verlichting op onze banen. Verder hebben de kranten volgestaan met mogelijke scenario’s in het Roomburgpark die effecten konden hebben op onze tennisclub.

Bovendien hebben we geprobeerd ons door Corona heen te tennissen en zetten we zoveel als mogelijk is in op het kunnen doortennissen in de winter. En ‘last but not least’; we hebben vele nieuwe leden mogen verwelkomen.

Dit alles leidt ertoe dat we het hoog tijd vinden om van jullie te horen hoe jullie vinden dat het gaat met de club en wellicht nog belangrijker; jullie te vragen ons als bestuur input te geven voor wat de nieuwe ontwikkelingen voor TC Roomburg moeten zijn.

Uiteraard halen we dat jaarlijks op onze Algemene Ledenvergadering op (voor de agenda: dit jaar op 30 januari om 14:30!), maar nu willen we dit ook graag langs deze weg aan jullie vragen.

We hebben dan ook een ledenenquête opgesteld waarin je als Roomburger kan aangeven hoe tevreden je bent maar ook welke ideeën je hebt om de club nog mooier te maken (dit kan ook anoniem).

We hopen natuurlijk op een hele grote respons; dus we hopen dat je de enquête wil invullen en je Roomburg tennisvrienden wil vragen dit ook te doen ­čśŐ.

Als extra aanmoediging verloten we een heus lidmaatschap voor 2022 onder de deelnemers. Dus help ons de club nog mooier te maken en start met invullen!

Met veel dank en sportieve groeten,

John,

Namens het bestuur van TC Roomburg!

Openingstijden bar winter!

Vanaf maandag 8 november zal de bar helaas niet meer elke dag van 9:00 tot 00:00 uur geopend zijn. Check hier onze nieuwe openingstijden! 

Lees meer »

Annuleren als je niet speelt!

Ook dit jaar kunnen we weer langer doorspelen, zolang onze banen het toelaten !

Inmiddels worden er ook winterlessen door Imtennis gegeven. Sommige uren, m.n tot 11.00 uur en na 19.00 worden de banen veel gereserveerd en bespeeld. Voor het tweede seizoen reserveren we via de app, heel handig, je weet wanneer je kunt spelen en het licht gaat automatisch aan.

We willen jullie nogmaals erop wijzen om je reservering van de baan te annuleren wanneer je niet komt spelen , zodat anderen de baan kunnen reserveren en het licht niet onnodig aangaat wanneer er niemand komt. Wanneer de banen onbespeelbaar zijn, dien je ook je reservering te annuleren via de app, zodat de lichten van jouw gereserveerde baan niet onnodig aangaan. Beter voor het milieu en kostenbesparend !

Het bestuur

Nieuwe duurzame baanborden

Heeft u ze al gezien? Onze nieuwe duurzame baanborden. Duurzaam omdat deze van de oude sponsorborden gemaakt zijn. De borden hebben we kunnen laten maken en plaatsen met dank aan de bijdrage van de Vrienden van Roomburg.

 

Ook Vriend van Roomburg worden? Neem dan gerust contact op met sponsoring@tcroomburg.nl

In memoriam

Op 8 oktober jongstleden is Annelies Koole-Heijmans overleden. Annelies is 73 jaar geworden.

 

Jarenlang was Annelies hét gezicht van onze tennisvereniging en van heel tennisminnend Leiden. Ze was niet alleen een verdienstelijk tennisspeelster, als commissie- en bestuurslid van Roomburg heeft Annelies haar sporen ook zeker verdiend. Annelies was vooral bekend als toernooileider van de Open Leidse Kampioenschappen. Dit toernooi was haar grote passie, en die passie heeft Annelies, jarenlang samen met wijlen haar echtgenoot Kees Koole en toen ook nog ons aller Ton van Aelst, tot 1994 vervuld. Annelies was Lid van Verdienste van Roomburg, maar ook erelid van de KNLTB en drager van het KNLTB Bondsonderscheidingsteken.

 

De tenniswereld gaat een kanjer missen, want een kanjer dat was Annelies!

Dubbels en Bubbels toernooi 35-

Ben jij nieuw of al even lid bij Roomburg? Voel je je nog geen 35, én houd je van een borrel?

Schrijf je dan nu hier in voor het Dubbels & Bubbels toernooi op vrijdagavond 5 november. 

Gedurende de avond speel je partijtjes met verschillende mede-Roomburgers. Tussen het spelen door kan je genieten van een walking diner. Na het eten en tennissen sluiten we af met een gezellige activiteit en bieden wij je graag een aantal drankjes aan. Het belooft een gezellige avond te worden.  

De inloop van het toernooi is 17:30 uur. Het spelen start om 18:00 uur. 
De eigen bijdrage is €10,- p.p.

» Nieuws archief