Nieuws

Gezellig drukke Tenniszomer

Hoi beste Roomburgers,

 

UPDATE: passen en meten is natuurlijk prima. Maar op basis van ervaringen van vorige week en het feit dat vanaf deze week de trainingen weer beginnen is voor de resterende dagen dat Unicum bij ons te gast (t/m woensdag 29aug) besloten om op de drukke tijden (9-11 en 19-21) geen pasjes meer uit te delen aan Unicumleden om te voorkomen dat Roomburgeleden te lang moeten wachten. Unicumleden zijn uiteraard nog welkom, maar kunnen dan alleen op vrije banen (zonder af te hangen dus) spelen op bovenstaande tijden.

Dit is op vriendelijke wijze ook doorgegeven aan de leden van Unicum. Men is dankbaar en begrijpt deze keuze uiteraard. Verder heeft onze geste de nodige samenwerkingsideeen opgeleverd, waar beide clubs beter van kunnen worden :-)  Daarover later meer!

Groeten,

John

 

 

Het is een gezellig drukke zomer op Roomburg!

Na de Intersport Open Leidse, en het zeer geslaagde Teddykids Open Jeugdtoernooi van de afgelopen week (zie foto), krijgen we binnenkort (donderdag 30 augustus t/m zondag 9 september) nog de RE/MAX Clubkampioenschappen.

Ook volgende week staat er van alles op het programma: de ‘Thuisblijvers’ cursussen van I’m Tennis voor jeugd (op twee banen s' ochtends van 10:00 - 14:00) en senioren (3 banen van 20:30 - 22:30), natuurlijk het racketrekken op woensdagavond, donderdagochtend en vrijdagavond (bij voldoende deelname) en bovendien is het de laatste week dat we onze vrienden van Unicum ontvangen.

Het is dit jaar soms een beetje passen en meten, maar over het algemeen is er in de zomer voldoende ruimte voor iedereen om te tennissen en wel zo gezellig.

 

 

Tips van de voorzitter :-)  :

  • Je kan altijd even het clubhuis bellen hoe druk het is (0715132713)
  • s’ middags tussen 12:00 en 15:00 is het een oase van rust op Roomburg; druk is het vooral tussen 09:00 en 11:00 en tussen 19:30 – 21:30
  • Meedoen! (als je wil natuurlijk)
    Hartstikke leuk en een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten en lekker te tennissen
    • Voor rackettrekken kan je gewoon binnen lopen, (woensdag start om 19:00, donderdag van 09:00-11:00 en vrijdag start 19:30).
    • Je kan je ook nog inschrijven voor De Clubkampioenschappen  (tot 26 augustus); voor iedereen is er wel een geschikt onderdeel.

 

Zomerse groeten en tot op Roomburg,

John

« Terug

» Nieuws archief