Nieuws

NATIONALE TENNISTOP IN ACTIE OP ROOMBURG!

Van maandag 16 tot en met zondag 22 juli 2018 doen tientallen Nationale tennistoppers mee aan de 63e editie van de Intersport Twinsport Open Leidse Tenniskampioenschappen op Roomburg. Het vermaarde toernooi beschikt steevast over een sterk deelnemersveld. Diverse oud-winnaars, waaronder titelverdedigers Bart de Gier (nr. 9 van Nederland) en Chayenne Ewijk (nr. 6), doen opnieuw een poging om de Open Leidse te winnen. Maar veel opkomend talent ligt op de loer... 

Bij de mannen wordt de plaatsingslijst aangevoerd door tweevoudig winnaar Jasper Smit (nr. 6), Kevin Boelhouwer (nr. 8), viervoudig winnaar Bart de Gier (nr. 9) en Justin Eleveld (nr. 11). Ook Guy den Heijer (nr. 18), Stephan Fransen (nr. 21), Ruben Konings (nr. 27) en Jesse Timmermans (nr. 30) dingen mee naar de titel.

Bij de vrouwen strijden naast titelverdedigster Chayenne Ewijk (nr. 6) ook viervoudig winnares Olga Kalyuzhnaya (nr. 9) en Nikki Luttikhuis (nr. 19) om de titel. Tot de kanshebbers behoren ook Rosalie van der Hoek (nr. 23), Donnaroza Gouvernante (nr. 24) en Eva Vedder (nr. 28).

De Open Leidse Tenniskampioenschappen worden sinds 1955 gespeeld op Roomburg, daarmee is het met vier sterren genoteerde Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT) het oudste van Nederland. De kwalificaties voor het hoofdtoernooi starten op maandag 16 juli, het hoofdtoernooi begint op woensdag 18 juli. De finales worden gespeeld op zondag 22 juli. De wedstrijden van het NRT worden tussen 10.00 en 21.00 uur gespeeld en zijn de hele week gratis toegankelijk voor publiek.

Naast het toernooi in de categorie 1 wordt van zaterdag 14 juli tot en met zondag 22 juli ook een Open Toernooi in de categorieën 3 tot en met 7 gespeeld. Komen jullie ook gezellig kijken en onze clubgenoten aanmoedigen?


Volg de OLK op Facebook waar elke dag de highlights van de dag worden gepost.

« Terug

» Nieuws archief