Nieuws

Leuk als je mee doet met de Open Leidse!

Hopelijk heb je een mooie voorjaarscompetitie gehad en wellicht heb je zelfs al de eerste toernooien gespeeld. Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de 63 editie van de Intersport Twinsport Open Leidse Tenniskampioenschappen. Ben je ook van de partij?

Open Toernooi
De Open Leidse op T.C. Roomburg bestaat uit twee toernooien. Bij het Open Toernooi, van zaterdag 14 tot en met zondag 22 juli 2018, wordt in de categorieën 3 tot en met 7 gespeeld.
Hiervoor kun je NU inschrijven via toernooi.nl!
Je kunt bij ons enkelen, dubbelen en mixen en we spelen nog old-skool in categorieën (dus op speelsterkte van je pasje, niet op actuele rating)

Nationale tennistop op Roomburg
Naast het Open Toernooi wordt diezelfde week op Roomburg ook het vermaarde Nationaal Ranglijst Toernooi (NRT) gespeeld. Dit toernooi beschikt jaarlijks over een ijzersterk deelnemersveld waarbij recente toernooiwinnaars altijd opnieuw die titel proberen te behalen en natuurlijk spelen ook tientallen andere Nationale tennistoppers om de titel. Super leuk en leerzaam om naar deze wedstrijden te kijken! Binnenkort maken we het deelnemersveld voor de 63e Open Leidse bekend.

Op maandag 16 en dinsdag 17 juli worden kwalificatiewedstrijden gespeeld. Het hoofdtoernooi start woensdag 18 juli, de finales worden gespeeld op zondag 22 juli.

Groet & tot de 63e Open Leidse!

Wedstrijdleiding
Bob, Derrick, John, Menno & Thomas

« Terug

» Nieuws archief