Nieuws

Je kunt je weer aanmelden voor het Zomerlidmaatschap

In 2016 zijn we gestart met een speciaal lidmaatschap voor de zomerstop van de hockey. Dit zomerlidmaatschap is natuurlijk ook heel geschikt voor studenten en scholieren met een lange schoolvakantie of vrienden die wel weer eens willen gaan tennissen. Zomerleden kunnen voor 50 euro van 15 juni tot 1 september tennissen op Roomburg.

Lees als je geïnteresseerd ben verder hoe je je kunt aanmelden en wat de afspraken zijn. 

 

Voor 50 euro kan alle dagen van de week tot zeven uur worden getennist. Daarnaast kan op vrijdag, zaterdag en zondag ook 's avonds tot elf uur worden gespeeld. Wanneer er door de week, na zeven uur, banen vrij liggen, kan er uiteraard gewoon worden door getennist, maar afhangen kan dan niet meer. Er kan in deze periode niet worden gespeeld in week 29 en week 32 vanwege respectievelijk de Open Leidse tennis Kampioenschappen en het open Jeugdtoenooi. Beide weken is het overigens wel gezellig op de tennisclub en kan er mooi tennisspel worden gekeken. Je wordt als zomerlid alleen clublid en geen KNLTB lid. Na inschrijving krijg je een speciaal pasje waarmee je een baan kunt reserveren.

Als dit aanbod je aanspreekt: ga dan naar de site van TC Roomburg (www.tcroomburg.nl) en vul het inschrijfformulier in. Geef bij de opmerkingen aan dat je zomerlid wilt worden en vermeld daar ook je bankrekeningnummer. De 50 euro zal automatisch worden afgeschreven. De ledenadministratie zal voor 15 juni een pasje maken, dat je kunt ophalen in het clubhuis. Je krijgt per e-mail te horen wanneer het pasje klaarligt.

 

Het bestuur hoopt dat dit initiatief op veel enthousiasme kan rekenen en wenst iedereen een sportieve en zonnige zomer.   

« Terug

» Nieuws archief