Nieuws

Najaarscompetitie 2017

Beste Roomburgers,

De voorjaarscompetitie is alweer in de laatste paar wedstrijden beland. Er wordt nog volop gestreden voor kampioenschappen. Dat belooft de komende weekenden nog veel leuke wedstrijden op het park van TC Roomburg op te leveren.

Het klinkt dan ook nog ver weg maar het wordt ook al weer tijd om je in te schijven voor de najaarscompetitie. De opzet is (nagenoeg) hetzelfde als de voorjaarscompetitie en er wordt door de senioren gespeeld op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag.

Op deze link staan de speeldata:
http://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/najaarscompetitie/datanajaarscompetitie2017.pdf
De KNLTB biedt vele competitievormen aan: 
http://files.m16.mailplus.nl/user31300122/53354/Aanbod%20Najaar%202017%20regio%20Noordwest.pdf
We kunnen als TC  Roomburg niet alle vormen op alle speeldagen bieden, maar schrijf je in voor die competitiesoort die je het leukst lijkt, dan kijken wij wat wel en niet kunnen indelen. Als we niet de gewenste vorm voor je kunnen inschrijven nemen we contact met je op om te kijken of er een alternatief is.

Inschrijven gaat heel eenvoudig: stuur een mail naar technischecommissie@tcroomburg.nl o.v.v. inschrijving najaarscompetitie 2017. Geef in de mail aan voor welke dag je je team opgeeft, wie er in het team zitten en wie de captain van het team is.

Mocht je nog geen team hebben dan kan je je ook als individu opgeven. Uiteraard kunnen we je dan geen garantie bieden voor een team, maar we kunnen uiteraard kijken of we een mooi team kunnen vinden.

Nog een laatste verzoek. Uit de ervaring van voorgaande jaren blijkt dat er veel meer behoefte is aan invallers dan tijdens de voorjaarscompetitie, maar er in de herfst periode minder beschikbaar zijn. We willen jullie dan ook vragen vooral de teams breed in te schijven; een mix met 4 heren en 4 dames of een heren of dames tem van 6 is bijvoorbeeld vaak geen overbodige luxe. 
Invallers regelen is bovendien meer dan in het geval van de voorjaarscompetitie ook zo veel mogelijk een verantwoordelijkheid van het team zelf. Hoewel we als TC natuurlijk altijd graag meedenken als je er zelf niet uitkomt.

Inschrijven kan tot en met 24 mei aanstaande. We hebben diverse plaatsen voor de competitie, maar wel geldt vol = vol.

Veel plezier en indien van toepassing, succes nog met de laatste dagen van de voorjaarscompetitie!

Sportieve groet,
Technische Commissie TC Roomburg

« Terug

» Nieuws archief