Nieuws

Tennisles in de winter

Wilt u in de winter uw tennisspel verbeteren? Meldt u vandaag nog aan voor de tennislessen via de site van IMPACT.
Informatie over de indoortraining bij Dekker en de outdoortrainingen bij TV Zuid-West zijn te vinden op www.impacttennis.nl onder de knop verenigingen en dan op Roomburg klikken!,
Outdoor trainingen bij Trigon zijn te vinden op www.impacttennis.nl onder de knop verenigingen en dan op Trigon klikken!
Speciaal voor de Mini Impact kids is er deze winter bij TV Zuid-West een vervolgcursus tot aan de kerstvakantie!! 

Aanmelden: heb je nog geen account meld je dan aan via www.impacttennis.nl onder de knop inschrijven en vervolgens Roomburg / Zuid-West. Heb je wel een account: ga naar www.impacttennis.nl of log in via je eigen account op www.yourtennis.nl  en klik op yourtennis linksboven. Kies dan Roomburg / Zuid-West
Zaterdagavond 24 september organiseert Impact Events het Impact Dubbeltoernooi op tennisvereniging TC Roomburg. Dit houdt in: drie keer een dubbelwedstrijd met wisselende partners en tegenstanders. De indeling zal worden gemaakt op basis van niveau, zodat het ook voor beginnende tennissers leuk is om mee te doen. Om 19.00 uur beginnen de eerste wedstrijden en uiterlijk om 23.00 is de laatste wedstrijd afgelopen. Het dubbeltoernooi is voor spelers van 18 jaar of ouder. Na de laatste ronde is er een prijsuitreiking met mooie prijzen. 
De kosten voor dit toernooi zijn 10,00 euro per persoon en hiervoor krijgt u, naast de leuke wedstrijden, ook hapjes en een drankje.
Aanmelden kan in de kantine of stuur een mail naar gertjan@impacttennis,nl

Met vriendelijke groet,
Gert jan Anker
Impact Tennisorganisatie
www.impacttennis.nl

« Terug

» Nieuws archief