Nieuws

Roomburg RE/MAX Clubkampioenschappen Senioren 2016

De eerste 7000 minuten van de RE/MAX clubkampioenschappen senioren 2016 zitten erop. Inmiddels zijn er ruim 1300 games gespeeld. De weergoden zijn ons gelukkig goed gezind. Vorig jaar in het openingsweekend 30 mm regen, dit jaar 30 graden Celsius en een strakblauwe hemel. De leden van de commissie waren (bijna) vergeten hoe zij de banen moesten sproeien. Dit is overigens wel echt een mannentaak!  Het toernooi telt 171 blije deelnemers. Dit zijn er ongeveer evenveel als vorig jaar. Volgend jaar wordt er een bijzondere prijs uitgereikt aan de 200e deelnemer. Een mooi streven! Bovendien vinden wij dat de dames even flink aan de bak moeten komend jaar. De hoogste damescategorie is dit jaar de DE7. Schrijf vast in voor de wintertrainingen, want wij willen komende clubkampioenschappen weer de DE3, 4, 5 en 6 laten spelen.

De hoofdsponsor van de clubkampioenschappen is dit jaar RE/MAX. Bij aanmelding voor aanvang van de wedstrijd vallen heerlijke gesponsorde snoepjes en pennen te verkrijgen. Wij zijn blij met de steun van makelaar Gijs de Kok.

Ten slotte, en zeker niet onbelangrijk: het finaleweekend! Op zowel zaterdag 3 als zondag 4 september vallen spectaculaire wedstrijden te bekijken. Kom uw clubkampioenen aanmoedigen! Houd www.toernooi.nl in de gaten voor actuele informatie. Bovendien kan er op zaterdag 3 september flink worden gezweet tijdens de salsa-workshop. Onder genot van hapjes, drankjes, live muziek en spetterende wedstrijden kan er vanaf 17.00u gezellig worden gedanst.  Op zondag 4 september volgt een gemeenschappelijke prijsuitreiking rond de klok van 16.00u; alle deelnemers en aanhang zijn van harte welkom!

Tot volgend jaar alvast!

De CKScie

« Terug

» Nieuws archief